Plas

Typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden, inhoudelijk leuk programma, wat motiveert.
Helaas valt of staat de cursus toch met oefenen.........

Tally vedder-Hoeksema

Leuk

Ervaring LOI Kidzz

De cursus is leuk in elkaar gezet. En prikkelt om door te gaan. Maar wel volledig geautomatiseerd zonder tussenkomst van een mens.
Een minpuntje vind ik het feit dat je ver na het behalen van...
Een minpuntje vind ik het feit dat je ver na het behalen van het diploma een standaardmail krijgt, waarin staat dat de cursusduur bijna verstreken is. Er staat dan wel in dat het ook kan dat de cursus is afgerond. Het is toch verwarrend.
Het benadrukt bovendien dat er geen mens aan te pas komt bij de cursus. Voelt toch raar.

Geurts

Prima typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Goed geregeld en duidelijke instructies

Iris van der Velden

Speels en leerzaam

Ervaring LOI Kidzz

Het was duidelijk en overzichtelijk. En nog eens leuk om te doen voor kinderen.

Henny van der Slikke

Prima typecursus!

Wij zijn heel tevreden!
Heel fijn datje het thuis kunt doen op het moment dat het beste schikt.
Wij zijn heel tevreden!
Heel fijn datje het thuis kunt doen op het moment dat het beste schikt.
Heel soms lukte het niet om de typecursus te doen. Maar jullie hielpen z.s.m. zodat het weer wel lukte.
Fijn dat er met de moeilijke dingen extra geoefend kan worden.
Alles wordt op een leuke manier aangeboden. Dat werkt stimulerend.

ange lenting

Dat gaat wel heel erg gemakkelijk via LOI Kidzz

Ervaring LOI Kidzz

Anne deed het met veel plezier.
Ging niet altijd even makkelijk, maar het eindresultaat was er.

Raben

Top!

Ervaring LOI Kidzz

Iedere dag 15 minuten oefenen is genoeg en haalbaar voor de kinderen. Leuk omdat het in een spelvorm is.

G.L. Wassink

Een leuke, spannende nuttigheid

Ervaring LOI Kidzz

Het nuttige van een typecursus wordt door Lok Kidzz leuk en spannend gemaakt. De kinderen vonden het verdienen van punten om kleding te kopen voor hun profiel erg leuk. Ook al moesten ze echt hun... Het nuttige van een typecursus wordt door Lok Kidzz leuk en spannend gemaakt. De kinderen vonden het verdienen van punten om kleding te kopen voor hun profiel erg leuk. Ook al moesten ze echt hun best doen om de scores te halen, ze bleven gemotiveerd. Vooral door de opzet, de bemoedigingen van Loi Kidzz en de leuke opdrachten hebben ze hun typediploma moeiteloos gehaald.

Wendy Van den Bos

Lol met LOI

Ervaring LOI Kidzz

Ze vond het erg leuk om te doen, was erg enthousiast en je hoorde als ze bezig was zo nu en dan gegrinnik, lachen en oeps!
Happy kid is happy parent!

Dregmans

Ervaring van ons

Ervaring LOI Kidzz

Erg leuk, interactief en resultaten zijn super. Deze manier van leren werk uitstekend