E. Ploeg

Degelijke cursus met voldoende interactie en spelletjes om het boeiend te houden voor kinderen.

Ervaring LOI Kidzz

Goede en snelle communicatie mogelijk, betrouwbaar, prima ervaringen.

AB Janssen

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft de dyslectie variant gedaan. Na een ervaring van een andere aanbieder (zonder dyslectie) was dit een verademing. Ze vloog er doorheen en heeft haar typediploma snel gehaald.

Berna Kuipers

Leuke leerzame cursus.

Diana Storm

Prima typecursus

Ervaring LOI Kidzz

De typecursus is goed opgezet en leuk voor kinderen om te doen. De feedback naar ouders is prima.

p. van densen

LOI Kidzz maakt de blitzz bij kidzz!

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden. Doordat de oefeningen in spelvorm worden aangeboden heeft het kind niet het idee dat het voor "school" bezig is.

A. van den Broek

Uitstekende manier om te leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Naar een eerdere zeer slechte ervaring met een type cursus van een bekend kinderblad met een eend, nu voor onze tweede zoon naar LOI gegaan. Met plezier heeft hij de cursus gedaan en afgerond.

M. vd Broek

Een zeer leerzame en leuke typecursus.

Ervaring LOI Kidzz

De cursus is op een aantrekkelijke manier samengesteld waardoor het leuk was om te doen. Wanneer mijn zoon eenmaal bezig was dan had hij vaak in een uur de weekopdracht klaar.

C.W. van Veen-de Haan

Een typecertificaat rijker!

Ervaring LOI Kidzz

Op een zeer goede manier leren typen met spannende elementen voor de kinderen en goede terugkoppeling aan ouders!

Esther

Supercursus voor de aanhouder!

Ervaring LOI Kidzz

Hoewel het tot drie keer is voorgekomen dat de site onbereikbaar was en ook, zeker tegen het eind, de motivatie wat moeilijker op te brengen was, heeft onze dochter de cursus als heel leuk ervaren.... Hoewel het tot drie keer is voorgekomen dat de site onbereikbaar was en ook, zeker tegen het eind, de motivatie wat moeilijker op te brengen was, heeft onze dochter de cursus als heel leuk ervaren. En typen kan ze nu als de beste!

Esther

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden over de LOI Kidzz typecursus, leuke cursus voor het kind en goede feedback voor de ouders!