Noelle van Kasteren

Het was het geld waard!

Ervaring LOI Kidzz

Goed georganiseerd en een goede begeleiding. Willem werd prima door de cursus heengeloodst. Alleen jammer dat het programma er soms uit lag. De ouderrapportages waren duidelijk.

Wristers

Speelse manier om blind en snel te leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden, met name het spionageverhaal en de leuke acteurs maken het voor de kinderen elke keer weer plezierig om te gaan oefenen. Dit boet niet in op de kwaliteit van het leren blind typen, ze... Heel tevreden, met name het spionageverhaal en de leuke acteurs maken het voor de kinderen elke keer weer plezierig om te gaan oefenen. Dit boet niet in op de kwaliteit van het leren blind typen, ze heet dat spelenderwijs geleerd

AvB

Ervaring LOI Kidzz

WErkt prima. Enige nadeel is dat tempo inzakte en er (blijkbaar) geen motivatie vanuit de cursus kwam om in gestaag tempo door te gaan.

Aalderink

Prima cursus. Zeer goede ervaring met loi kidzz type cursus.

Ervaring LOI Kidzz

Onze dochter vond het erg leuk. Ze heeft het met plezier gedaan.
Ook ontving ze samen met haar diploma nog een leuke verassing van Loi

M. de Jong

Aantrekkelijke type-cursus om op eigen tempo te leren

Ervaring LOI Kidzz

Ben zeer te spreken over LOI Kidzz. Ook over de snelle reactie op vragen en het bedenken van oplossingen.

van wetten

Wij zijn tevreden, alleen kon onze zoon soms niet inloggen, dat was het enige vervelende.

Gewoon tevreden.

Erick

Met plezier leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon heeft met plezier leren typen, heel wat anders dan wijzelf op een ouderwetse machine. Wat ons betreft is dit een leuke, moderne manier om goed typen te leren.

B.vd Pol

Hele leuke manier van leren typen.

Ervaring LOI Kidzz

Wij zijn zeer tevreden. Onze zoon heeft moeite met duidelijk schrijven en nu kan hij typen. Bevalt prima.

Zuidema

Op een leuke manier je type diploma halen

Ervaring LOI Kidzz

Een leuke cursus die door de kinderen goed te volgen valt

Esther den Blaauwen

Typen als spel

Ervaring LOI Kidzz

Opvallend was dat het vaak een spel leek dat ons kind wilde winnen. Chapeau. Motivatie is alles om het uiteindelijk toch voor elkaar te krijgen.