Het was het geld waard!
Ervaring LOI Kidzz
Goed georganiseerd en een goede begeleiding. Willem werd prima door de cursus heengeloodst. Alleen jammer dat het programma er soms uit lag. De ouderrapportages waren duidelijk.
Heel tevreden, met name het spionageverhaal en de leuke acteurs maken het voor de kinderen elke keer weer plezierig om te gaan oefenen. Dit boet niet in op de kwaliteit van het leren blind typen, ze...
WErkt prima. Enige nadeel is dat tempo inzakte en er (blijkbaar) geen motivatie vanuit de cursus kwam om in gestaag tempo door te gaan.
Onze dochter vond het erg leuk. Ze heeft het met plezier gedaan.
Ook ontving ze samen met haar diploma nog een leuke verassing van Loi
Ben zeer te spreken over LOI Kidzz. Ook over de snelle reactie op vragen en het bedenken van oplossingen.
Gewoon tevreden.
Onze zoon heeft met plezier leren typen, heel wat anders dan wijzelf op een ouderwetse machine. Wat ons betreft is dit een leuke, moderne manier om goed typen te leren.
Wij zijn zeer tevreden. Onze zoon heeft moeite met duidelijk schrijven en nu kan hij typen. Bevalt prima.
Een leuke cursus die door de kinderen goed te volgen valt
Opvallend was dat het vaak een spel leek dat ons kind wilde winnen. Chapeau. Motivatie is alles om het uiteindelijk toch voor elkaar te krijgen.