Ervaring LOI Kidzz
Super!
Super!
De opzet van de typcursus is spannend en interactief, hierdoor bleef de cursus voor Zara boeiend!
Ik ben zeer tevreden over LOI Kidzz. Het blijft zo leuk om te doen dat het iedere keer als je bezig ben moeilijk is om mee te stoppen.
Duidelijk en ideaal dat iedereen op eigen tempo kan leren typen
Zeer tevreden over typecursus die mijn zoon bij LOI heeft gevolgd.
ik ben best wel tevreden. Soms kon er wat meer avontuur in verwerkt worden. Maar het was super.
Onze zoon heeft het typen door deze cursus vlot en netjes aangeleerd gekregen. Voor ons was het fijn dat we wekelijks een duidelijke rapportage kregen van zijn vorderingen.
Ervaring is goed. De gemaakte afspraken worden juist en snel afgehandeld. Duidelijke cursussen en voor kinderen leuk om te doen. Geen " strijd " om de cursus te laten doen, mijn dochter begint eraan...
Een meisje dat soms teleurgesteld, boos of verdrietig was! Dat het zeker niet gemakkelijk was, hebben wij erg prettig gevonden. En dan toch ineens gaat het beter en haalt ze het gewoon. Zeker weten...
Leuke, goede en speelse manier om je kind te leren typen. Wordt rustig aan opgebouwd, mijn kind had er echt lol in.