Marcel Scipio

Goed te volgen en volgens mijn zoon heeft hij er veel van geleerd en vondt het makkelijk gaan.

Ervaring LOI Kidzz

Heel tevreden en gemakkelijk te volgen.

T. De Jonge

Goed te doen en leuk!

Duidelijk en simpel.

J Reitsema

Een leuke manier voor kinderen om te leren typen.

Maurice Hof

Leuke begrijpelijke cursus

Ervaring LOI Kidzz

over het algemeen een duidelijke, begrijpelijke cursus. sommige onderdelen interessanter dan andere

Anne-Marie van der Zwan

Leuke typecursus voor kinderen door op een speelse manier het typen te leren

Bob

Leuk

Ervaring LOI Kidzz

Leuke type cursus voor kinderen

A.W. Blok

Perfect om te leren typen!

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden. Onze dochter geeft de cursus helemaal alleen gedaan, we hoefden haar nauwelijks te motiveren of te helpen. Dat betekent voor mij dat de cursus dus perfect is afgestemd op kinderen en... Zeer tevreden. Onze dochter geeft de cursus helemaal alleen gedaan, we hoefden haar nauwelijks te motiveren of te helpen. Dat betekent voor mij dat de cursus dus perfect is afgestemd op kinderen en precies heeft gegeven wat wij als ouders verwachten. Een bijkomend punt voor ons was, dat onze dochter niet in NL op school zit en geen onderwijs in het nederlands heeft, maar toch de cursus kon doen en met veel plezier en een goed resultaat heeft afgerond.

Schermerhorn

LOI KIDZZ typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Tip: Begin in groep 8 net voor de kerstvakantie met de cursus, zodat die afgerond is voordat de kids naar het VO gaan.
dank: dank voor de gratis verlenging

Valkenburg

Leren op een leuke manier

M van Zandbrink

Leuke interactieve manier van leren typen met een positieve feedback!

Ervaring LOI Kidzz

Kinderen leren op een leuke manier typen met aantrekkelijke, leuke beloningen. Fijn is dat je zelf je tijden en dagen kunt indelen met je kind, zodat je rekening kunt houden met schooldagen ,... Kinderen leren op een leuke manier typen met aantrekkelijke, leuke beloningen. Fijn is dat je zelf je tijden en dagen kunt indelen met je kind, zodat je rekening kunt houden met schooldagen , sporttrainingen en b.v. feestjes.
Ze leren doorzetten op het moment dat het net nog niet allemaal lukt met een toets, doordat ze weer mogen oefenen en weer opnieuw mogen proberen de toets te halen. Feedback is positief , het is pittig, maar zeer leerzaam.