Nadine Nagtegaal

Leuke en uitdagende cursus

Ervaring LOI Kidzz

Leuke en uitdagende cursus. Verbazend hoe snel ze hiermee leren typen

Troelstra

Indrukwekkend

Ervaring LOI Kidzz

Er was een goeie leerweg voor onze zoon. Hij had er veel lol in, vond het zelfs jammer dat het voorbij was... Misschien een idee om over een paar maand een update typlesje te doen als... Er was een goeie leerweg voor onze zoon. Hij had er veel lol in, vond het zelfs jammer dat het voorbij was... Misschien een idee om over een paar maand een update typlesje te doen als ondersteuning? We konden het ook goed bijhouden dat was ook prettig. Ik zeg prima!

Griet Verbeek

Prima type cursus voor kinderen

Prima zeer tevreden

Beune

Spelenderwijs leren typen

Ervaring LOI Kidzz

Tim heeft goed en snel leren typen en heeft genoten van de complimenten die hij kreeg tijdens de lessen. Hierdoor lukte het hem gemotiveerd te blijven

Daphne de Vreugd

Diploma gehaald

Ervaring LOI Kidzz

Mijn zoon heeft in 5 maanden tijd zijn typdiploma behaald, soms wel stimulatie nodig maar ik ben er trots op dat hij doorgezet heeft.

Sytske Stam

Het enige vervelende vond ik dat we als ouders pas een paar dagen later geïnformeerd werden over de voortgang na een toets. Soms had Stijn al een toets meer gemaakt en hadden wij de eerste... Het enige vervelende vond ik dat we als ouders pas een paar dagen later geïnformeerd werden over de voortgang na een toets. Soms had Stijn al een toets meer gemaakt en hadden wij de eerste informatie nog niet gehad. Dat vond ik jammer! En Stijn ook want die was vaak trots op het resultaat en wilde dat graag gelijk delen.

Ervaring LOI Kidzz

We zijn heel tevreden, het is leuk in elkaar gezet....

Vivian Linkens

Een leerzame weg door de spy school

Ervaring LOI Kidzz

Zeker de terugkoppeling per mail is erg goed

Margriet de Vette

Top cursus

Ervaring LOI Kidzz

Het is een leuke cursus vol verassingen. Zeer geschikte dyslexie cursus.

Han Smits

Motiverend

Ervaring LOI Kidzz

Door de goede verhaallijn blijft de cursus motiverend en speels. Er is geen moment geweest dat niet geoefend wilde worden.