Ervaring LOI Kidzz
Gemakkelijk voor kinderen om het zelf te doen zonder ouders! Goed voor hun zelfstandigheid
Prima manier voor een gedreven kind om te leren typen. Het werd wel wat saai maar door de gedrevenheid van mijn kind ging hij vollekracht verder en heeft het afgemaakt. Zou willecht anders zijn bij...
Tevreden. Dankzij het spannende verhaal en de oefeningen die ze daardoor bijna ongemerkt moest doen heeft ze op een prettige manier typen geleerd.
Ik ben tevreden over loiKidzz!
LOI Kidzz motiveerde Eva door de geheimmissies. Ze heeft het erg leuk gevonden. Het was een erg leerzame en leuk cursus.
Ontzettend leuke typecursus
Erg tevreden over cursus! Verhaallijn voor groep 6 en 7.
Alleen op het laatst was mijn zoon wat minder gedreven, maar toch, mooi programma!
Gelukkig is de stof zo interessant dat de aandacht van het kind blijft. Anders was onze zoon gestopt.
Ik ben tevreden over de cursus. Dochter vond het leuk en heeft enthousiast de hele cursus doorlopen.
Mijn dochter heeft op eigen kracht haar diploma gehaald met een fantastisch eindresultaat. LOI Kidzz was super, ze leerde zelf plannen. Het was nooit saai! Genoeg te beleven voor kids tijdens het...