Edwin Ensing

Leuk, speels, leerzaam.

Ervaring LOI Kidzz

Onze zoon heeft op een speelse manier, heel snel leren typen.

Y. van de Wal

Heel positief

Ervaring LOI Kidzz

Ik ben zeer tevreden over LOI kids cursus. Leren typen kost best veel inspanning en vergt doorzettingsvermogen, maar door een gevarieerd aanbod in spelletjes etc ging het leren typen voorspoedig en... Ik ben zeer tevreden over LOI kids cursus. Leren typen kost best veel inspanning en vergt doorzettingsvermogen, maar door een gevarieerd aanbod in spelletjes etc ging het leren typen voorspoedig en meestal met veel plezier!

van der Heide

Leuke cursus

Ervaring LOI Kidzz

Leuke cursus, goed vol te houden voor de kinderen.

Katja Scholz-Polman

Typecursus dochter

Ervaring LOI Kidzz

Mijn dochter heeft met plezier deelgenomen aan de cursus. Ze heeft in een korte tijd leren typen. Vooral het beloningssysteem werkt erg goed.

G. komapgnie

Leerzame, maar vooral leuke en spannende typecursus

Ervaring LOI Kidzz

Slim opgezette typecursus, waarbij zoonlief spelenderwijs met tien vingers blind leerde typen. Het was voor hem soms echt even doorbijten om vol te houden, maar dankzij de positieve feedback tijdens... Slim opgezette typecursus, waarbij zoonlief spelenderwijs met tien vingers blind leerde typen. Het was voor hem soms echt even doorbijten om vol te houden, maar dankzij de positieve feedback tijdens de lessen en de spionnen opdrachten is het gelukt!

sheila

Uitstekend manier om leerstof te presenteren

Ervaring LOI Kidzz

We vonden met name de presentatie van de leerstof heel leuk. het was boeiend en maakte het blijven leren makkelijker.

Reijmers

Met de typecursus van de LOI komen de Kidzz er wel.

Ervaring LOI Kidzz

prima, leuk opgezet voor de kinderen en een goede klantenservice.

T. Kortman-Gorlitz

Een aanrader.

Ervaring LOI Kidzz

De informatie was helder en duidelijk. Leuk dat er cursussen zijn ontwikkeld voor kinderen.
Een pluspunt vond ik dat vrijwel direct na het maken van de weektoets dat het rapport ingezien kon worden.

Govertjan de With

Kost wat, maar dan heb je ook wat

Ervaring LOI Kidzz

Grappige cursus waar mijn zoon trouw aan gewerkt heeft. Thema en spelletjes zijn leuk. En zijn score was erg goed >200 aanslagen per minuut met 98% correct.
Zit wel een prijskaartje aan, maar...
Zit wel een prijskaartje aan, maar het is een investering voor de rest van zijn leven.

Jan Hofstee

LOI een must voor ieder kind!!!

Ervaring LOI Kidzz

Zeer tevreden, mijn zoon bleef tot de laatste toets gemotiveerd .