7.7 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox86% beveelt LOI aan!

Annemieke Van Gaalen

Dierenarts assistente paraveterinair

Tot nu toe prima, duidelijke lesstof en op eigen tempo te volgen
Dierenarts assistente

Antwoord LOI

Beste Annemieke, Hartelijk dank voor de mooie review! Veel succes en plezier gewenst met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare

Izak de Pater

Excel basis

Ervaringen LOI
Super goed geregeld deze cursus leerzaam en je doet veel kennis op over de basis van Excel nu op naar de cursus voor gevorderden.
Excel Basis

Antwoord LOI

Beste Izak de Pater, Hartelijk dank voor de mooie review! Veel plezier en succes gewenst met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Richard

Ervaringen LOI
Duidelijk, snel antwoord bij vragen of nakijken huiswerk en goede begeleiding. Zo hoort het.

Antwoord LOI

Beste Richard, Hartelijk dank voor de mooie review! Veel succes en plezier gewenst met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Merel de Zwijger

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ervaringen LOI
Erg blij met de opleiding. Voor vragen in het portaal goed bereikbaar. Via de telefoon slecht bereikbaar.

Antwoord LOI

Beste Merel, Hartelijk dank voor je review. Vervelend om te vernemen dat je een slechte ervaring hebt met ons wat betreft telefonisch contact. Wij zullen je feedback meenemen ter verbetering. Veel succes met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

S

Hbo-programma Ontwikkelings Psychologie.

Ervaringen LOI
Fijne studie, snelle reacties en inhoudelijk ook goede lesstof!
Hbo-programma Ontwikkelings Psychologie

Antwoord LOI

Beste, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en goede feedback. Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw verwachtingen te blijven voldoen. Wij wensen u een fijne dag toe vandaag. Met vriendelijke groet, Wouter, LOI Webcare

breedvel

Boekhouden

goed
boekhouden

Antwoord LOI

Beste heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij om lezen dat u tevreden bent en wij blijven ons inzetten om onze dienstverlening en opleidingen te verbeteren. Met vriendelijke groet, Wouter, LOI Webcare

AE Visser

Ervaringen LOI
Wordt steeds beter en sneller.

Antwoord LOI

Beste, Bedankt voor uw review en vriendelijke woorden. Wij zullen ons blijven inzetten om onze dienstverlening te verbeteren! Het is fijn om te lezen dat onze inzet opgemerkt wordt. Wij wensen u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Wouter, LOI Webcare

Mirjam van Donge

Opleiding docent wiskunde

Ervaringen LOI
Erg vriendelijk en behulpzaam!
Docent wiskunde verkort

Antwoord LOI

Beste Mirjam, Bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Wouter, LOI Webcare

Swart

Duidelijke lesstof

Antwoord LOI

Beste meneer, mevrouw Swart, Hartelijk dank voor uw goede review. Goed om te horen dat u de lesstof duidelijk vindt. Wij wensen u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Wouter, LOI Webcare

Wb

Hbo

Ervaringen LOI
Loikidzz typen en engels Loi opleider longfunctieanalist daarnaast ook deze opleiding gedaan bij loi
Loikidzz typecursus

Antwoord LOI

Bedankt voor uw vriendelijke woorden en goede review! Wij zijn u graag weer van dienst als opleider en wensen u een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Wouter, LOI Webcare

Jaap Bosman

Zeer ontevreden!

Antwoord LOI

Beste Jaap, Vervelend om te vernemen dat de opleiding niet aan je verwachting heeft voldaan. Begrijpelijk dat je de opleiding zo soepel mogelijk wilt doorlopen. Indien wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit graag via webcare@loi.nl. Met vriendelijke groet, Sandra Webcare LOI

Arjan Oudakker

Wat een slecht zooitje

Slechtste opleiding ooit
Beveiliging nivo 2

Antwoord LOI

Beste Arjan, Spijtig om te vernemen dat je niet tevreden bent met de opleiding. Ik heb je een e- mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Iris

Ervaringen LOI
Goede lesstof die voorbereid op het examen. Snel antwoord van docent bij vragen.

Antwoord LOI

Beste Iris, Hartelijk dank voor de mooie review! Veel succes in de toekomst gewenst. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Afraah Radhi

Mbo3 IG verzorgende

Antwoord LOI

Beste Afraah, Hartelijk dank voor de mooie review! Veel succes en plezier gewenst met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Michael Kerkhof

Ben tevreden maar kan nog wat leuker gemaakt worden

Antwoord LOI

Beste Michael, Hartelijk dank voor de mooie review! Veel succes en plezier gewenst met de verdere opleiding. Met vriendelijke groet, Sandra, Webcare LOI

Geantwoord op

LOI verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LOI heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 4 februari 2014

LOI

Met al 100 jaar ervaring, biedt de LOI ruim 1.000 opleidingen. Van korte beroepsgerichte cursussen tot erkende bachelor- en masteropleidingen. Meer dan 100.000 studenten volgen een van deze opleidingen, waarvan 20.000 HBO-studenten. Je bepaalt zelf hoe je studeert. Dat kan 100% flexibel via thuisstudie met online begeleiding of via LOI Klassikaal+, waarbij lessen op locatie worden afgewisseld met online bijeenkomsten. Alle LOI-opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en staan continu onder controle van topfunctionarissen uit de praktijk.

Leidsedreef 2

SterSterHalve sterLege sterLege ster

S

Hbo-programma Ontwikkelings Psychologie.

Ervaringen LOI
Fijne studie, snelle reacties en inhoudelijk ook goede lesstof!
Hbo-programma Ontwikkelings Psychologie

breedvel

Boekhouden

goed
boekhouden

AE Visser

Ervaringen LOI
Wordt steeds beter en sneller.

Mirjam van Donge

Opleiding docent wiskunde

Ervaringen LOI
Erg vriendelijk en behulpzaam!
Docent wiskunde verkort

Swart