Eric van Leeuwen

Programmeren in Python

Beste Eric,
Hartelijk dank voor de positieve feedback.

L. Poortinga

Anatomie, fysiologie en pathologie

Ervaringen LOI

Prettige, begrijpende uitleg van de theorie. Het lesmateriaal is wat verouderd, te zien aan de ondersteunde videos. Mag iets frisser/meer aansluiten bij de actualiteit. Snelle reactie van docenten... Prettige, begrijpende uitleg van de theorie. Het lesmateriaal is wat verouderd, te zien aan de ondersteunde videos. Mag iets frisser/meer aansluiten bij de actualiteit. Snelle reactie van docenten maakt dat je echt in je eigen tempo door de stof kunt. Voor mensen werkzaam in de gezondheidszorg (of studenten die dit ambieren) naar mijn idee een goede basis!

Beste L. Poortinga,
Hartelijk dank voor de feedback.

Patrick Janssen

Top opleidingsinstituut

Super kwalitatieve cursussen en opleidingen
Top lesmateriaal
Zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving
Super kwaliteit / prijsverhouding
Heel goed toepasbaar in de alledaagse...
Super kwalitatieve cursussen en opleidingen
Top lesmateriaal
Zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving
Super kwaliteit / prijsverhouding
Heel goed toepasbaar in de alledaagse praktijk. Hierop zijn alle opleidingen en cursussen ook op gestoeld!

Beste Patrick,
Wat fijn om te horen dat de opleiding goed bevallen is.

Diahann van den Hoek

Duitse Taal

Zeer tevreden

Beste Diahann,
Hartelijk dank voor de feedback.

PEDAGOGISCH MEDEWERKER KINDEROPVANG

Ervaringen LOI

Zeeeer slecht! Je word keer op keer afgescheept. Uitslagen examens duurt maanden,je krijgt nooit duidelijke antwoorden. Niemand heeft ergens verstand van en je vraag word weer doorgezet om... Zeeeer slecht! Je word keer op keer afgescheept. Uitslagen examens duurt maanden,je krijgt nooit duidelijke antwoorden. Niemand heeft ergens verstand van en je vraag word weer doorgezet om vervolgens via mail weer hetzelfde antwoord te ontvangen. Een halve ster is eigenlijk al te veel om te geven.

Beste mevrouw vrolijk.
Zoals telefonisch besproken, houd ik de situatie voor u in de gaten en neem ik aanstaande vrijdag contact met u op.
Met vriendelijk groet,

MBO tandarts assistent

Ervaringen LOI

Ik ben 4 jaar bezig met de opleiding tandarts assistente. Ik heb alle vakken behaald uiteindelijk. Helaas heb ik mijn Nederland ( 1 vak) daarvan nog steeds niet kunnen behalen. Ik ben nu heel... Ik ben 4 jaar bezig met de opleiding tandarts assistente. Ik heb alle vakken behaald uiteindelijk. Helaas heb ik mijn Nederland ( 1 vak) daarvan nog steeds niet kunnen behalen. Ik ben nu heel onzeker en haal iedere keer een 5 terwijl ik thuis wel goed oefen. Ik weet eigenlijk niet meer wat ik moet doen en ben zo bang dat ik mijn diploma niet hierdoor kan behalen. Helaas ben ik niet meer tevreden.

Beste Deniz,
Wat vervelend om te vernemen dat je problemen hebt met jouw examen Nederlands.
Kun je een mail sturen naar webcare@loi.nl? Ik kijk dan graag met je mee.
Met vriendelijke...
Beste Deniz,
Wat vervelend om te vernemen dat je problemen hebt met jouw examen Nederlands.
Kun je een mail sturen naar webcare@loi.nl? Ik kijk dan graag met je mee.
Mark, LOI Webcare,

Remco

Studeer hier niet, waardeloos!

Ervaringen LOI

Studeer nooit bij deze partij! De servicedesk is niet te bereiken, op mails wordt gewoon niet gereageerd, en ze doen er alles aan om je niet te laten slagen. Verouderde lesstof, examens die niet... Studeer nooit bij deze partij! De servicedesk is niet te bereiken, op mails wordt gewoon niet gereageerd, en ze doen er alles aan om je niet te laten slagen. Verouderde lesstof, examens die niet aansluiten bij de lesstof, spookfacturen en een examencommissie die niet te bereiken is (ook niet door de servicedesk) maar er wel een grote puinzooi van maakt!

Ik ben blij dat ik met pijn en moeite ben geslaagd en van deze louche oplichters af ben, maar weet dat niet iedereen dat geluk heeft.

Blijf ver weg van de LOI! Zelfs een halve ster is te veel!

Beste Remco,
Uit jouw bericht begrijp ik dat je problemen ervaarde met jouw opleiding, Ik ben blij om te horen dat je toch kon slagen.
Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, ontvang ik...
Beste Remco,
Mocht ik iets voor je kunnen betekenen, ontvang ik graag een mail via webcare@loi.nl

Wietske Van de pol

Masterclass entrepreneurship

Ervaringen LOI

Ik ben nu 5 weken officieel bezig met de masterclass entrepreneurship. Ik kan echt helemaal niemand de LOI aanbevelen! De boeken kwamen 2,5 week later, dan start datum, aan. Dan ligt de campus er... Ik ben nu 5 weken officieel bezig met de masterclass entrepreneurship. Ik kan echt helemaal niemand de LOI aanbevelen! De boeken kwamen 2,5 week later, dan start datum, aan. Dan ligt de campus er een hele week uit, daarna blijkt het dat de website waar de oefenvragen op zouden staan niet werkt en de gehele tijd aangeeft coming soon.
Gebeld, echt te vaak, spoed achter mijn vraag laten zetten. Desondanks na 1 week en 4x aan de telefoon te hebben gehangen, krijg ik eigenlijk een mail. Ik moest de mediatheek maar gebruiken daar zou de link het wel doen ipv de link in het leerpad. Als er ook alleen maar op de link in de mediatheek geklikt was hadden ze gezien dat het na precies dezelfde website leidt en deze hetzelfde aangeeft, coming soon.
Weer gebeld, weer zou het doorgezet worden naar de schoolleiding en ict. Weer spoed erachter laten zetten, we zijn dus op precies hetzelfde punt als 1 week geleden. Precies dezelfde hulpvraag, naar precies dezelfde afdelingen uitgezet.
Hoe is dit in vredesnaam mogelijk dat je een studie aanbied dat gewoon niet volledig is en dat ik als cursist er gewoon iedere dag achteraan kan gaan in de hoop dat ik wel in 12 dagen antwoord krijg! Antwoord hè, niet de oplossing maar antwoord! Het is te zot voor woorden, hoe kan een opleidingsinstituut zich zo profileren. Het is niet dat ze net om de hoek komen kijken, hoe kan je zo ontzettend slechte service aanbieden. Hoe kan je daarachter staan.
Want daarna kreeg ik gewoon doodleuk een mail met de inhoud, de vraag is bij de schoolleiding neergelegd en je zult binnen 12 dagen!!!!! Een antwoord krijgen. Het is echt van de zotten. Ik heb er echt geen goed woord voor over, van het begin tot het einde niet.
Echt zoek iets anders, ga niet voor ene opleiding van de LOI!!

Monica Ojeda

Big Data Specialist

Ervaringen LOI

Mijn kennissen zijn ruim uitgebreid dankzij de opleiding.

Beste Monica,
Erg fijn om te horen dat de opleiding goed bevalt.
Mark, Loi webcare.

Kim van den Berg

Branding Design and Communication

Ervaringen LOI

Inschrijving verliep vlot en eenvoudig. Duidelijk wat er vergoed wordt met het STAP-budget en wat voor eigen kosten is. Voor aanvang van de opleiding kwamen de eerste boeken. Een deel was verlaat... Inschrijving verliep vlot en eenvoudig. Duidelijk wat er vergoed wordt met het STAP-budget en wat voor eigen kosten is. Voor aanvang van de opleiding kwamen de eerste boeken. Een deel was verlaat maar het was geen probleem alvast met een andere module te starten. Boeken werden vlot nageleverd. Het leerpad is overzichtelijk. Iedere keer vink je af wat je hebt gedaan. Er zijn volop extra leermateriaal beschikbaar, oefentoetsen en oefenopdrachten. Ingeleverde opdrachten worden vlot nagekeken.

Beste Kim,
Hartelijk dank voor deze positieve feedback.
Mark, Loi webcare.