9.3 /10

checkbox100% beveelt Lok Woonadviseurs aan!

9.6/10

Sonja Bohte

Leggen van een PVC vloer

Heel fijn gespecialiseerd personeel. Denken mee en zorgen dat alles keurig erin lag.
PVC Therdex

Jan W. Plooster

positief

Duidelijke service
Matras

Johan Meirlevede

In de afgelopen 5 jaar hebben wij diverse verbeteringen aan ons huis gedaan, o.a. gebruikmakend van services van Lok: * sun screens aan de Zuid kant van het huis * PVC laminaat in onze onderkeldering (+ vloer egalisatie)

Deskundig advies, punctueel en bijzonder klantgericht. Een ervaring met een sun screen in het bijzonder licht dit toe: * er komt een medewerker langs om te bespreken wat voor type screen je wil, screen kleur, etc. Ok. * bij 1ste levering blijkt de screen niet te passen (te lang) * bij 2de levering blijkt de screen scherm kleur niet te kloppen Beide zijn zonder gemor door Lok prima opgelost. Mij viel het vooral mee dat Lok geen gedoe maakte van de foutjes en het allemaal keurig opgelost heeft. Ook over de installateurs van Lok niks dan lof: vakkundig, netjes, wat wil je nog meer?
Laminaat, sun screens

Antwoord Lok Woonadviseurs

Beste familie Meirlevede, hartelijk dank voor de feedback, waarderen we. Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze oplossingen :). Hopen we dat u hem ook dit jaar weer veel mag gebruiken!

Hans van der Kemp

komt afspraken na, uitstekende communicatie en geleverd werk is vakkundig uitgevoerd

kwaliteit, vakmanschap en goede communicatie
wanden, vloeren, raambekleding/gordijnen

Antwoord Lok Woonadviseurs

Beste heer v.d. Kemp, we zijn natuurlijk blij met een dergelijke mooie waardering! Wederom bedankt dat we u als klant mochten begroeten en we wensen u weer jarenlang veel plezier met alles wat we u mochten leveren.

Kieft

SterSterSterSterLege ster

Erg goede ervaring. Alle afspraken perfect nagekomen en alles met veel zorg geïnstalleerd

Kwaliteit staat voorop. Tijd niet
Tapijt, gordijnen, horren

Antwoord Lok Woonadviseurs

Beste familie Kieft, hartelijk dank voor de feedback en veel plezier van hetgeen we weer mochten leveren. Puntje van de info op de website proberen we te verbeteren!

Jan Godthelp

Zeer tevreden!

Zeer klantgericht, meedenkend, werken heel netjes en leveren kwaliteit
PVC-vloer en plinten

Antwoord Lok Woonadviseurs

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Geniet van de vloer en nogmaals dank voor de mooie opdracht en het vertrouwen!

marco oteman

prima

betrouwbaar duidelijk en vakkundig
marmoleum

Antwoord Lok Woonadviseurs

Hartelijk dank voor de genomen moeite. Attent. De puntjes waar er nog verbeteringen mogelijk zijn, gaan we naar kijken. Veel plezier weer van de vloer!

HuubN

Fijne begeleiding, super goed advies, onafhankelijk en met een goed oog voor de belangen en wensen van de klant! Echt een aanrader

Neemt de tijd voor een goed advies

Antwoord Lok Woonadviseurs

Beste Huub, Prettig dat u zich bij ons fijn geholpen voelt! Voor nu alvast veel plezier met het nieuwe bed en dank voor de aankoop!

Doreth Boidin

SterSterSterHalve sterLege ster

Goed geadviseerd,goed uitgevoerd

Meedenkend
Florify vloer

Antwoord Lok Woonadviseurs

Beste mevrouw Boidin, bij deze hartelijk dank voor uw reactie, aan de puntjes die geen 5 sterren verdienen, werken we iedere dag. Nogmaals veel plezier met de vloer!

Krista

Lok Woonadviseurs is al jaren een vertrouwd adres. Betrouwbaar, afspraak=afspraak. Vlotte service.

Persoonlijke benadering, service, heldere afspraken.
Plisé's en insectenhorren

Antwoord Lok Woonadviseurs

Dank je wel voor de reactie, zijn we blij mee!

Wendy Nijhuis

Goed advies in de winkel, snelle actie + reactie bij navraag leverancier.

Goede communicatie, uitgebreide en overzichtelijke factuur
Zonnescherm, screens en rolgordijnen dakramen

Antwoord Lok Woonadviseurs

Nog heel erg bedankt voor de waardering en veel plezier met alles wat we mochten leveren! Team Lok Renkum B.V.

Jolink

Nieuw bed bezorgd en gemonteerd

Goede service. En nette monteurs

Antwoord Lok Woonadviseurs

Beste familie Jonk, mogen wij u bij deze nog even bedanken voor uw reactie, wordt gewaardeerd, dank u wel!

Familie Rinia-feenstra

Wij zijn al jaren klant bij Lok woonadviseurs en dit tot volle tevredenheid.

De vriendelijkheid van de medewerkers, de gedegen informatie over de producten en de ongekende service.
Raambedekking, bedden, kussen

Peters

Goed bedrijf met goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

Afspraak is afspraak wat ook nagekomen wordt
Huis ingericht

Prive

In het najaar van 2019 bestelden wij een Weinor knikarmscherm van ruim 6 m breed bij de firma Lok. Daaraan voorafgaand bezocht de eigenaar Istwan Hendriks ons thuis met de daarvoor bestemde documentatie. Hij gaf ons de tijd om in het weekend uit de wel 100 mogelijkheden qua kleur en patroon te kunnen kiezen. Niet zo eenvoudig om te doen! Maar met de aangeboden mogelijkheid om digitaal een virtuele kijk te krijgen welke kleur/welk patroon het beste zou kunnen passen bij ons huis, was de keuze snel gemaakt. De levering was snel. En de stoere buitendienst medewerkers kregen zonder probleem de gigantisch zware constructie boven hun macht gemonteerd aan de muursteunen. Op de millimeter nauwkeurig. Veel waardering hiervoor! Na een winter geduld te hebben gehad, genieten wij nu dagelijks van een totaal ander buitenleven. Met de afstandsbediening is het scherm de gehele dag naar wens in te stellen. In de winkel krijg je direct het gevoel met zeer deskundige medewerkers te maken te hebben die duidelijk in teamverband met elkaar samenwerken.

Istwan bevestigt dezelfde dag nog! per mail de gevoerde telefonische of in een persoonlijk gesprek gemaakte afspraken. Geen misverstanden dus. Heel fijn!
Product of service:
Weinor Semina Life knikarmscherm 630 br. x 300 cm. Doek Weinor A3-745.BiRec afstandsbediening.

Lok Woonadviseurs verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lok Woonadviseurs heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 16 november 2016

Lok Woonadviseurs

Bij Lok Renkum altijd een uitgebreid assortiment. Woninginrichter Lok is al meer dan 49 jaar dé specialist in wonen met inspiratie en een juist slaapadvies.

Dorpsstraat 40

Goed geadviseerd,goed uitgevoerd

Meedenkend
Florify vloer

Krista

Persoonlijke benadering, service, heldere afspraken.
Plisé's en insectenhorren

Antwoord Lok Woonadviseurs

Dank je wel voor de reactie, zijn we blij mee!

Wendy Nijhuis

Goed advies in de winkel, snelle actie + reactie bij navraag leverancier.

Goede communicatie, uitgebreide en overzichtelijke factuur
Zonnescherm, screens en rolgordijnen dakramen

Jolink

Nieuw bed bezorgd en gemonteerd

Goede service. En nette monteurs

Familie Rinia-feenstra

Wij zijn al jaren klant bij Lok woonadviseurs en dit tot volle tevredenheid.

Raambedekking, bedden, kussen

Peters

Goed bedrijf met goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

Afspraak is afspraak wat ook nagekomen wordt
Huis ingericht