Prijs kwaliteit verhouding
Aanbod op onze site
Informatie op onze website

Ed van Steendelaar

Er goed geholpen bij diverse vragen die ik had

Snelle feedback reactie op vragen.

Johnny De Meyer

Correcte afhandeling, ook als het in laatste instantie mis blijkt te gaan en mijn loopvriend een blessure oploopt voor vertrek. Het was best wennen om alleen af te reizen, maar de Jungfrau marathon... Correcte afhandeling, ook als het in laatste instantie mis blijkt te gaan en mijn loopvriend een blessure oploopt voor vertrek. Het was best wennen om alleen af te reizen, maar de Jungfrau marathon was een plezier om te lopen/klimmen. Het was de tweede maal dat we met loopreizen een marathon hebben geboekt en hebben alleen maar lof voor de organisatie.

Logies dichtbij het evenement. Startbewijs gegarandeerd. Duidelijke info over het gebeuren.

Geldof Barthelemy

Ik kom terug!

Kennis en ervaring!

Thom Voorburg

Ik ben snel en goed geholpen. Ook ben ik goed geholpen als ik vragen had

Goede en kundige mensen die snel hulp boden en vragen beantwoorden

Karin Arentsen

Ook al ben niet zo'n echte loper, heb een heerlijke reis gehad naar Zuid Afrika.

Enorm gericht op de lopers, leuk dat meerdere nationaliteiten bij elkaar verblijven.

Peeters Delauw

Wat ik fijn vond dat wij in de avond na sluitingstijd toch nog geholpen konden worden met onze vragen we waren een koffer kwijt in Tromso Noorwegen dus fijn dat er iemand reageert
een paar...
een paar dagen later weer een telefoontje hoe alles verder verlopen was
dikke 10 dus dit is wel geweldig

het was allemaal oke
ook hotel niet te prijzig maar helemaal goed ook goed Europees ontbijt vriendelijke mensen

Aschwin Du Clou

Leuk aanbod en prima service

persoonlijke touch

P. van Loon

Goede en snelle berichtgeving

1 pakket

Yvonne Bouma

Goed aanbod, alles netjes geregeld en persoonlijk contact

Aanbod, klantvriendelijk

C Brinks