Ed van Steendelaar
- Sterke punten
- Snelle feedback reactie op vragen.
- Beschrijf hier uw positieve ervaring met ons bedrijf
- Er goed geholpen bij diverse vragen die ik had
- Prijs kwaliteit verhouding
- 4
Er goed geholpen bij diverse vragen die ik had
Correcte afhandeling, ook als het in laatste instantie mis blijkt te gaan en mijn loopvriend een blessure oploopt voor vertrek. Het was best wennen om alleen af te reizen, maar de Jungfrau marathon was een plezier om te lopen/klimmen. Het was de tweede maal dat we met loopreizen een marathon hebben geboekt en hebben alleen maar lof voor de organisatie.
Ik kom terug!
Ik ben snel en goed geholpen. Ook ben ik goed geholpen als ik vragen had
Ook al ben niet zo'n echte loper, heb een heerlijke reis gehad naar Zuid Afrika.
wat ik fijn vond dat wij in de avond na sluitingstijd toch nog geholpen konden worden met onze vragen we waren een koffer kwijt in Tromso Noorwegen dus fijn dat er iemand reageert een paar dagen later weer een telefoontje hoe alles verder verlopen was dikke 10 dus dit is wel geweldig
leuk aanbod en prima service
Goede en snelle berichtgeving
Goed aanbod, alles netjes geregeld en persoonlijk contact
Goed geregeld
goede adequate dienstverlening
Al jaren boeken we onze reizen hier naar volle tevredenheid
Prima service, reis goed georganiseerd
SPAM Heel persoonlijk = vind ik heel belangrijk!
Al veel leuke reizen geboekt bij jullie bedrijf.
Loopreizen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Loopreizen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geregeld
goede adequate dienstverlening
Al jaren boeken we onze reizen hier naar volle tevredenheid
Prima service, reis goed georganiseerd
SPAM Heel persoonlijk = vind ik heel belangrijk!
Al veel leuke reizen geboekt bij jullie bedrijf.
Loopreizen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: