9.6 /10

checkbox0% beveelt Lounge & Zo aan!

9.8/10
9.6/10

Beautifeau

THE BEST EVER
Meedenkend, meebewegend, vertrouwd, niets is te gek of te veel gevraagd en alles op tijd en top geregeld. Jeroen is onze engel en heeft zoveel meer gedaan dan waarvoor hij was ingezet. Super professioneel en menselijk. Voelt zich echt betrokken en is altijd bereikbaar. We zijn op high level ontzorgd. Dankbaar en kunnen niet wachten op nog meer samenwerkingen.

TWM

goed

keep it up!

Maud/2twintig pr

Wij hebben voor de eerste keer samengewerkt met Lounge & Zo en dit is ontzettend goed bevallen. Hebben ons zelfs geholpen met het afbouwen van andere activiteiten terwijl het helemaal niet bij hun takenpakket hoorde.

Denken mee, helpen mee met het neerzetten van de meubels en super vriendelijk.

Energy Pool

Echt goed meedenken en foutjes in de aanvraag proactief oplossen

AquaMinerals BV

Voor een beurs zuilen gehuurd voor de presentatie van objecten. Fijne, heldere snelle communicatie. Perfect verzorgd. Meubels waren zeer goed, goede kwaliteit, stevig. Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Olivier Driessen

Fantastisch. Service waar je u tegen zegt.

Verloop op- en afbouw
Onwijs bedankt. Zonder jullie was het niet zo last minute gelukt. Tot de volgende. Groetjes Olivier

ISSI vormgeving

De eerste keer dat ik iets heb gehuurd voor het bouwen van een stand van een klant bij Lounge & Zo. De stand had ik zelf ontworpen voor een klant. Bij vragen kreeg ik snel en vooral ook duidelijk antwoord. Eenmaal op de beurs aangekomen stond Jeroen er netjes op de afgesproken tijd met alle spullen. Er ontbrak niks zodat wij de stand van ons klant konden gaan bouwen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de top service Jeroen!

Niks

PMC Solutions

Zeer vakkundig

The Fashion Creators

Eerste contact verliep prettig. Lounge& Zo heeft een bar op onze stand verzorgd. Verliep soepel en goed.

Label C

Fijn

Glimpse Hospitality Solutions

Jeroen is een ongelofelijk vriendelijke, joviale en meedenkende partner voor standbouw. Zeker omdat het onze eerste beurs was en er keiharde deadlines waren heeft hij ons niet alleen ontzorgd, maar ook veel rust gegeven met zijn visie en luisterend oor.

Onderhoud meubilair

Roos Dobbe / Endema Keijzers Verzekeringen

Perfect!

MaxGrip

Ons 25 jarig bestaan hebben we groots gevierd in Kasteel Woerden. De sfeervolle inrichting kwam bij Lounge & Zo vandaan en dat is ons erg goed bevallen. Wij hebben voor het eerst met ze samengewerkt en zie dit in de toekomst vaker gebeuren. Ze dachten pro actief mee en dat werd zeer gewaardeerd. De spullen zijn van goede kwaliteit werden conform afspraak op tijd gebracht en gehaald.

Triple-E Events B.V.

Hele goede eerste ervaring

Kennis en ervaring

Marlou - Pitchkoff

Zeer goed!

Lounge & Zo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lounge & Zo heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 13 maart 2017

Lounge & Zo

DESIGN MEUBILAIR HUREN Luxe meubelen voor beursstands, recepties, bedrijven en feesten eenvoudig te huren bij Lounge & Zo. Op de verschillende categorie en productpagina’s vindt u sfeerfoto’s, een korte omschrijving en informatie over de prijs. De huurprijs van deze producten gaat uit van een standaardhuur van 5 dagen, op te splitsen in: 1 opbouwdag 3 evenementdagen 1 afbouwdag. Indien de gewenste huurperiode afwijkt nemen wij dit mee in de uiteindelijke offerte. Voor vragen kunt u

Hellemeerstraat 22

TWM

goed

keep it up!

Maud/2twintig pr

Denken mee, helpen mee met het neerzetten van de meubels en super vriendelijk.

Energy Pool

Echt goed meedenken en foutjes in de aanvraag proactief oplossen

AquaMinerals BV

Olivier Driessen

Fantastisch. Service waar je u tegen zegt.

ISSI vormgeving

Niks