Lovz.nl

9.6/10

van Dam

Super kwaliteit en snelle levering! wij zijn super tevreden!!

duidelijke site, originele kaartjes

N. Duijf

Professioneel, hoge kwaliteit en zeer klantvriendelijk.

- Snelle reacties op vragen en verzoeken.
- Zeer mooi product en snelle levering.
- Proefdruk met samples van enveloppen.
- Een lief kaartje met gelukwensen voor ons huwelijk de...
- Snelle reacties op vragen en verzoeken.
- Zeer mooi product en snelle levering.
- Proefdruk met samples van enveloppen.
- Een lief kaartje met gelukwensen voor ons huwelijk de dag na levering van de kaarten.

Eigenlijk geen. Ga zo door!

Hendrie van Assem

Prima verzord

Ja een simpel envelopje op de kaart erbij plaatsen had voor mij teveel voeten in de aarde waarom dat niet als standaard in het programma erbij voegen?

Marjolein Simons

Ik ben zeer tevreden. Goede kwaliteit, uitstekende service en boven alles snelle levering

Super snelle levering

Geen verbeter punten blijf zo doorgaan. Super bedrijf!!!

Charlene Benjamins

Wij hebben medio april een geboortekaartje besteld voor onze zoon bij Lovz.nl. Het assortiment en de mogelijkheden zijn super. Lovz.nl heeft hippe en originele designs voor hun kaartjes die ze... Wij hebben medio april een geboortekaartje besteld voor onze zoon bij Lovz.nl. Het assortiment en de mogelijkheden zijn super. Lovz.nl heeft hippe en originele designs voor hun kaartjes die ze steeds updaten. Daarnaast kan je je kaartje zo eigen maken als je maar wilt. De levering is ook ontzettend snel, de kwaliteit van het papier van het kaartje is erg goed en de enveloppen zijn ook mooi. Wat Lovz.nl bijzonder maakt is dat zij een persoonlijk bedrijf zijn en aandacht geven aan hun klanten. Zo ontvingen wij een kaartje met felicitaties voor de geboorte van onze zoon van hun hele Lovz.nl team, echt attent! Wij zouden zo weer kaartjes bestellen bij Lovz.nl

Lovz.nl heeft een persoonlijke benadering, goed assortiment, hippe designs en je kan zelf maken wat je wilt.

k. Van berkel

Na tijdje zoeken op Internet naar de standaard geboortekaartjes kon ik niet iets vinden maar onze zin voor de geboorte van onze dochter. Bij lovz.nl kan je een kaartje geheel naar eigen inzicht... Na tijdje zoeken op Internet naar de standaard geboortekaartjes kon ik niet iets vinden maar onze zin voor de geboorte van onze dochter. Bij lovz.nl kan je een kaartje geheel naar eigen inzicht invullen. Perfect dus en altijd uniek.

Goed telefonisch bereikbaar , erg klantvriendelijk en snel. En gemakkelijk ontwerpen. Ook kregen we enige tijd later een felicitatie kaartje voor de geboorte van onze dochter erg attent!

Het enige verbeterpunt wat ik kan bedenken. Is dat je bij een proefdruk geen account hoef aan te maken. Dit had ik dus ook niet gedaan. En toen ik het kaartje wilde bestellen was het kaartje nergens... Het enige verbeterpunt wat ik kan bedenken. Is dat je bij een proefdruk geen account hoef aan te maken. Dit had ik dus ook niet gedaan. En toen ik het kaartje wilde bestellen was het kaartje nergens opgeslagen. Ik heb toen gebeld en werd het kaartje keurig in mijn account geplaatst en was het ook opgelost.

Rick Glorie

Fijne website, mooi product en goede communicatie rond de levering.

Heldere ontwerp opties, leuke desins. Voortgang meldingen over productie en versturen, is heel fijn. Snelle follow-up op mail, heel netjes. Ook het geboortekaartje van het team was een leuke geste.

De (on)mogelijkheid om wel een getal in tevullen bij de envellopen, maar met de kleur "geen" levert geen error op. Ik heb dat over het hoofd gezien bij het bestellen en was verbaasd dat ze er bij... De (on)mogelijkheid om wel een getal in tevullen bij de envellopen, maar met de kleur "geen" levert geen error op. Ik heb dat over het hoofd gezien bij het bestellen en was verbaasd dat ze er bij levering niet bij zaten. Was geen ramp, en is goed opgelost.

M. Springer

Genoeg keuze voor het maken van een mooie persoonlijke kaart.

Na de geboorte van onze zoon kregen we een handgeschreven kaartje om ons te feliciteren. Erg leuk.
Verschillende papiersoorten. Geen standaard 'internet' kaart.

De aanraak gevoeligheid bij het maken van de kaart is heel hoog. Regelmatig verplaatste een tekst of afbeelding die ik niet wilde verplaatsen.

Sanne hellemons

Super mooie kwaliteit en zeer Snelle levering

Linda

Fijn, goed, snel