Lovz.nl

9.6/10

M van Klaveren

Goede service en hele leuke kaartjes

Uitgebreide proefdruk met alle soorten papier en kleuren enveloppen erbij. Super leuke geboortekaartjes. Overzichtelijke site, kaartjes makkelijk te bewerken

Geen zijn heel tevreden

Erg leuke en handige site met heel veel keuze aan kaartjes die je zelf aan kan passen naar eigen idee.
Super snelle levering en een super mooi eindresultaat. Kortom wij zijn echt super tevreden en enthousiast!

op de tablet werkte het soms traag

Marielle

Goede service, mooie overzichtelijke site. Kaartjes kan je naar je eigen hand zetten.

Mooie kaarten die ik nergens anders heb gezien.

Poritrin

Heerlijk transparant bedrijf met een

Frisse beetje Scandinavisch aanvoelende uitstraling. Je vele kanten op met de uiteenlopende ontwerpen. Maar je kan ook duidelijk een persoonlijke eigen touch toevoegen.

Er is veel en uiteenlopende keuze. Het is niet echt duidelijke wat het merk nu wil zijn of uitstralen.

Annemarieke

Wat een mooie kaartjes en netjes verpakt thuis ontvangen. Goede service! Dank.

fam. de Bruin

Ik ben heel tevreden over pooz. Ik heb eerst meerdere proefkaarten besteld tot ik het gewenste resultaat had bereikt. Ik had super snel mijn kaarten toen onze zoon geboren was. De kwaliteit van de... Ik ben heel tevreden over pooz. Ik heb eerst meerdere proefkaarten besteld tot ik het gewenste resultaat had bereikt. Ik had super snel mijn kaarten toen onze zoon geboren was. De kwaliteit van de kaarten ook heel mooi, en heeft een goede prijs. Lisette, bedankt voor je advies. We kregen leuke reacties op ons eigen gemaakte geboortekaartje!

Alles staat los op de kaartjes is aan te passen.
Dat is echt geweldig!

Leuke creatieve kaarten met originele retro ontwerpen voor vele thema's. Mooie kwaliteit en snelle service. En je kan je persoonlijke touch toevoegen!

veel keus en personaliseren mogelijk

Boek2 Antiquariaat

Leuke kaartjes en goede service.

Wow, dat je alles helemaal zelf kunt aanpassen is echt geweldig! Ik heb dat nog nergens anders op internet kunnen vinden.

Ben hiermee aanmerking gekomen door mijn buurvrouw.

ziet er overzichtelijk uit

Melanie

Ik heb niks op of aan te merken, alles is vlekkeloos verlopen. Proefkaartje besteld en volgende dag al in huis. Paar kleine aanpassingen gedaan en toen besteld. Levering wederom erg snel. Er zitten... Ik heb niks op of aan te merken, alles is vlekkeloos verlopen. Proefkaartje besteld en volgende dag al in huis. Paar kleine aanpassingen gedaan en toen besteld. Levering wederom erg snel. Er zitten voorbeelden van papiersoorten etc bij, heel duidelijk allemaal. Ik heb op veel websites gekeken maar dit was overduidelijk de beste en mooiste. Veel complimenten gehad over de kaart. Bedankt.