Lovz.nl

9.6/10

Saskia Verkerk

Wat een ontzettend leuk bedrijf is LOVZ. En wat zijn wij tevreden over het resultaat.
Het is erg makkelijk om zelf een kaartje te maken en/of aan te passen.
Na het bestellen van onze...
Het is erg makkelijk om zelf een kaartje te maken en/of aan te passen.
Na het bestellen van onze trouwkaart, kregen we een kaartje in de bus met felicitatie's voor ons voorgenomen huwelijk. Wat een ontzettend leuke en attente verrassing was dat. TOP bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vandaal staat.

- Mooie en goede kwaliteit kaarten.
- Makkelijk en snel bestellen.
- Gebruiksvriendelijke site
- Goede/attente aftersales

Geen verbeterpunten of tips

Elske

Persoonlijke goede en super snelle service! Reactie per mail om het kaartje mee te bewerken binnen een dag. Proefdruk gratis en met alle mogelijkheden om te kiezen welk papier en enveloppe. Kaartjes... Persoonlijke goede en super snelle service! Reactie per mail om het kaartje mee te bewerken binnen een dag. Proefdruk gratis en met alle mogelijkheden om te kiezen welk papier en enveloppe. Kaartjes volgende dag gelijk binnen! Wij zijn super tevrede over het mooie kaartje! En erg leuk om een kaartje te krijgen om ons nog te feliciteren met de geboorte van onze dochter!

Tara

Bestelling prima verwerkt en afgehandeld voor een geboortekaartje.
- prima proefdruk met setje papiersoorten en envelopkleuren ontvangen
- Veel mogelijkheden om een gekozen kaartje aan...
Bestelling prima verwerkt en afgehandeld voor een geboortekaartje.
- Eenvoudig adressenlijst vooraf alvast te uploaden in je persoonlijke account
- Telefonisch nog een wijziging doorgegeven na plaatsen van bestelling, netjes service verleend!
- Snel geleverd/verstuurd!

- Veel mogelijkheden om een gekozen kaartje aan te passen naar wens.
- Eenvoudig adressenlijst vooraf alvast te...
- Eenvoudig adressenlijst vooraf alvast te uploaden in je persoonlijke account
- Snel geleverd/verstuurd!

Anne

Betrouwbaar en snelle levering

Dat je meerdere malen 'n proefdruk kunt laten maken voor weinig geld

Arina van den Hoeven

Super, kaartjes waren geheel naar wens en snel geleverd! veel complimentjes gehad over de kaartjes en kregen zelfs een kaartje van Lovz zelf toen de kleine geboren was.

n.v.t.

Reinier

Makkelijk om kaarten online te maken (website werkt prima), misschien wel wat beperkt in het gebruik van icoontjes. Fijn dat er een gratis proefdruk verzonden kan worden en handig dat hierbij ook... Makkelijk om kaarten online te maken (website werkt prima), misschien wel wat beperkt in het gebruik van icoontjes. Fijn dat er een gratis proefdruk verzonden kan worden en handig dat hierbij ook monsters zaten van de verschillende soorten papier en kleuren enveloppen. De uiteindelijke bestelling was zeer snel en de kaarten zien er prachtig uit.

Zeer eenvoudig in gebruik, eerst een proefdruk, slim om monsters toe te voegen bij de proefdruk, snelle en kwalitatief goede bezorging.

meer icoontjes beschikbaar maken (ook die van andere kaarten).

Sarah

Zeer tevreden, snelle levering. Mooie geboortekaartjes. Ik heb ze bij lovz besteld omdat de kaartjes nog geheel zelf nog aan te passen zijn. Ideaal! We kregen zelfs een kaartje van lovz met de... Zeer tevreden, snelle levering. Mooie geboortekaartjes. Ik heb ze bij lovz besteld omdat de kaartjes nog geheel zelf nog aan te passen zijn. Ideaal! We kregen zelfs een kaartje van lovz met de geboorte van onze zoon. Super attent. Kan lovz zeker aanbevelen.

Monique Boon

Leuke kaartjes die net even anders zijn plus de mogelijkheid om het ontwerp zelf aan te passen maken Lovz.nl bijzonder.

Hoewel de website voldoende informatie geeft is Lovz.nl ook persoonlijk bereikbaar als je er niet uitkomt tijdens het ontwerp of bestelproces. Digitaal gemak maar wel persoonlijk indien nodig is de... Hoewel de website voldoende informatie geeft is Lovz.nl ook persoonlijk bereikbaar als je er niet uitkomt tijdens het ontwerp of bestelproces. Digitaal gemak maar wel persoonlijk indien nodig is de key voor goeie service.

Meer info of voorbeeld over hoe je adressen moet aanleveren/uploaden als je via Lovz.nl wil versturen. Nu waren we best wat tijd kwijt om het een en ander om te zetten naar het juiste format. Ook... Meer info of voorbeeld over hoe je adressen moet aanleveren/uploaden als je via Lovz.nl wil versturen. Nu waren we best wat tijd kwijt om het een en ander om te zetten naar het juiste format. Ook hoe om te gaan met buitenlandse adressen was niet meteen duidelijk.

Frauke van de Wiel

Wij hebben ons geboorte kaartje van onze tweede kindje bij Lovz besteld. We waren erg blij met de mogelijkheden, de snelheid, de service en de prijs.

Prettige website bewaard je verzoeken, veel opties mogelijk, overzichtelijk ook hoe alles opgesteld is. Doordat je alles zelf kunt aanpassen kun je uiteindelijk een prachtig uniek kaartje maken.... Prettige website bewaard je verzoeken, veel opties mogelijk, overzichtelijk ook hoe alles opgesteld is. Doordat je alles zelf kunt aanpassen kun je uiteindelijk een prachtig uniek kaartje maken. Verder levert LOVZ goede service, ze zijn makkelijk te bereiken. En de uiteindelijke levering was snel en netjes.

De kosten na de eerste proefdruk waren me niet helemaal duidelijk via de website. Maar na het bellen met de klantenservice begreep ik het prima. Misschien is het handig daar een extra toelichting op... De kosten na de eerste proefdruk waren me niet helemaal duidelijk via de website. Maar na het bellen met de klantenservice begreep ik het prima. Misschien is het handig daar een extra toelichting op de site over te geven.

Corinda Heijnen

De kaartjes zijn super geworden. Ze hebben mooie ideeën die je vervolgens nog aan kunt passen zodat je een unieke kaart voor jezelf hebt!
Het kaartje achteraf dat we hebben gekregen voor de...
Het kaartje achteraf dat we hebben gekregen voor de geboorte van onze zoon is ook erg leuk!

Dankjulliewel!

Unieke kaartjes!
Fijn dat je ze aan kan passen naar je eigen zin!

De enveloppen worden met stiekjes aan eljaar verbonden. Hierdoor krijg je best wat scheve enveloppen. Wellicht dat die anders verbonden kan worden.