Snel en accuraat

Groenhk

Goede ervaring, snelle bezorging

Kon niet kiezen in kleur; zoals bij Ford, alle kleuren mits het maar zwart is

Goede ervaring

Een keer besteld , prima levering

AJM Lemmens

Duidelijke omschrijving van de artikelen en snelle levering. Scherpe prijzen.

Lastig dat er geen ideal betaalfunctie aan de webshop gekoppeld is.

Reactie Low Vision Shop:

Goedemiddag,
Wij hebben wel degelijk de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Deze staat standaard al aangevinkt bij het bestelproces.
Low Vision Shop

C.J Koning

Bestellen ging prima alleen was degene die besteld heeft een andere naam dan degene waarnaar het toe moest worden gezonden.
het adres wat op het pakket zat was goed alleen met de naam van...
het adres wat op het pakket zat was goed alleen met de naam van degene die het besteld had dat zorgde voor verwarring bij de pakketbezorger

C.Pardoel

Omdat het horloge wat we bestelde, op -9 voorraad stond wilde ik weten wanneer er afgeleverd zou worden. Kon geen contact krijgen met de op de site gemelde nummers. Vond ik vreemd. dan maar een mail... Omdat het horloge wat we bestelde, op -9 voorraad stond wilde ik weten wanneer er afgeleverd zou worden. Kon geen contact krijgen met de op de site gemelde nummers. Vond ik vreemd. dan maar een mail gestuurd. Niets op gehoord, maar de volgende ochtend, dus 1 dag na bestelling was het artikel bij ons. Eind goed-al goed.

Reactie Low Vision Shop:

Beste,
Helaas hebben wij in deze periode zowel een internet- als telefoonstoring gehad. Daarom waren wij niet bereikbaar. Fijn dat het alsnog goed is gekomen en dank voor uw bericht.
Met...
Beste,
Low Vision Shop

Koerman

Dit op internet gevonden bedrijf is goed bevallen. Voor mijn moeder, haar ogen worden steeds slechter, zocht ik een horloge met een duidelijke wijzerplaat. Dat is gelukt.