D. van Dongen

Wekradio van rond 50 euro gekocht.
Wekradio van rond 50 euro gekocht.
Werkt goed, maar opvallend was dat apparaat niet nieuw uit verpakking kwam, hetgeen duidelijk te zien was aan klungelige inpak. Heeft misschien als demonstratie gediend of teruggestuurd door ontevreden klant of wat anders.
Geeft toch geen goed gevoel een 2e kansje voor de nieuwprijs.

Goedemiddag,
Het kan kloppen dat er enkele exemplaren uit de doos zijn geweest omdat er bij een aantal nog een buitenlandse adapter bij zat. Deze zijn dus vervangen voor Nederlandse stekkers. Dit zal wellicht de reden zijn geweest dat deze er ietwat gebruikt uit zag, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk niet het geval zijn geweest. Fijn dat u dit heeft gemeld.

Yvonne Taalman

Prima geen klachten

J. van Gilst

De speelkaarten die ik kreeg toegestuurd verschilden van de kaarten die op de website werden getoond, ondanks het feit dat het artikelnummer hetzelfde was.

Goedemiddag,
U heeft inderdaad gelijk. De foto van de speelkaarten waren onjuist. Dit is ons niet eerder opgevallen. We hebben een andere afbeelding opgevraagd bij de leverancier en zullen dit zeer spoedig aanpassen.

Bouman

Jammer dat levertijd onbekend is op site.
Jammer dat gebruiksaanwijzing zeer kleine letters. Beetje vreemd voor lowvision shop.

Beste mevrouw,
Wij hanteren de volgende levertijd: op werkdagen vóór 16.00 uur besteld, volgende dag in huis. Dit staat ook bij onze Algemene Voorwaarden.
Wat betreft de gebruiksaanwijzing...
Beste mevrouw,
Wat betreft de gebruiksaanwijzing heeft u inderdaad gelijk. Dit product is nieuw en hier hebben wij helaas nog geen grotere handleiding van kunnen maken. Mocht u deze later alsnog willen ontvangen dan vernemen wij dat uiteraard graag.

Henk Haggeman

Goed verpakt en snelle verzending. De speelkaarten zijn erg duidelijk!!

Ben de Rooij

Goed produkt snelle levering!

Product was niet op voorraad. Kreeg keurig telefoontje dat het weer op voorraad is en diezelfde dag nog verstuurd zal worden.

Danny Goyvaerts

Goede info, snelle levering en duidelijke communicatie

Ton Boon

In april van dit jaar ben ik zelf naar de van Hiemstraweg gereden om ter plaatse te constateren of de Loeplamp ST4625080 voor mij was, wat ik zocht, perfect, met een diameter van 17 cm kon ik de... In april van dit jaar ben ik zelf naar de van Hiemstraweg gereden om ter plaatse te constateren of de Loeplamp ST4625080 voor mij was, wat ik zocht, perfect, met een diameter van 17 cm kon ik de tekst op een A4 helemaal lezen van links naar rechts zonder ook het A4 te moeten bewegen in die richting. Nu dat er ook een loeplamp van het merk Luxo Wave te koop was met een diameter van 17,5 cm x 10,5 cm en een vergroting van 2,75, heb ik die besteld en ontvangen. En wat blijkt: de diameter is geen 17,5 cm maar 15,5 cm . Voor mij een grote teleurstelling, de vergroting is prettig maar nu is het wel heen en weer schuiven, of met de loep of met het A4.

Wij zijn zeer tevreden over alles.