Bestellen zonneklep, snel geleverd. Bleek niet goed Retourneren geen probleem.

Door verkeerde levering van de agenda, a5 i.p.v. a4 moest ik een dag langer wachten. De levering heeft de betrokken medewerker dus te snel willen doen. Jammer. Gaf voor mij het gedoe van... Door verkeerde levering van de agenda, a5 i.p.v. a4 moest ik een dag langer wachten. De levering heeft de betrokken medewerker dus te snel willen doen. Jammer. Gaf voor mij het gedoe van terugzenden...….Maar de klantenservice maakte het wel onmiddellijk in orde!

Reactie Low Vision Shop:

Beste mevrouw,
Beste mevrouw,
Onze magazijnmedewerker is inderdaad een beetje overenthousiast geweest! Helaas gaat er dan nog wel eens wat mis. Wanneer dit gebeurt, is het voor ons zaak om dit zo snel mogelijk op te lossen. We zijn in ieder geval blij dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze klantenservice.
Low Vision Shop

Prima alles perfect

Piet Mobiel

Ik kocht bij Low Vision Shop een mobiele telefoon voor een zeer slechtziende vriendin. Je wilt alles dan zo goed mogelijk doen om iemand echt te helpen. Maar ik ben maar een leek en ik was dus... Ik kocht bij Low Vision Shop een mobiele telefoon voor een zeer slechtziende vriendin. Je wilt alles dan zo goed mogelijk doen om iemand echt te helpen. Maar ik ben maar een leek en ik was dus enthousiast over de deskundige adviezen. Ook als ik alwéér met een aantal vragen kwam, werd ik snel en geduldig geadviseerd. Perfect! Uiteindelijk kocht ik op grond van alle informatie een telefoon. En het meest actuele heden: mijn vriendin is opgetogen over het apparaat.

Snelle behandeling en levering.

Kareltjeclogs

Uitvoerige informatie, goede prijs en snelle levering