Snelle en goede levering

Eenvoudige bestelwijze. Goede service door ervaringsdeskundigen

Het was de eerste keer via Google,heb gsm besteld maar oplader kapot daar moet ik nog contact voor opnemen das wel jammer dat je bij een nieuwe site besteld en niet ok is het houd me niet tegen om... Het was de eerste keer via Google,heb gsm besteld maar oplader kapot daar moet ik nog contact voor opnemen das wel jammer dat je bij een nieuwe site besteld en niet ok is het houd me niet tegen om in de toekomst mischien nog te bestellen bij jullie

Álles vlgs. Afspraak goed geregeld.

Heel positief, na een uitgebreide voorlichting over mijn vraag, wist ik welke leesfinaal ik kon bestellen.
Ik heb die meteen besteld en heb die de volgende dag ontvangen.
Dat vind ik een...
Ik heb die meteen besteld en heb die de volgende dag ontvangen.
Dat vind ik een super service.

Ik heb een spraakhorloge besteld en was snel geleverd.
Het horloge viel te groot uit voor de pols waarvoor hij was bedoeld.
Ik had de tekst en het plaatje bekeken en voldeed aan al mijn...
Ik heb een spraakhorloge besteld en was snel geleverd.
Het horloge viel te groot uit voor de pols waarvoor hij was bedoeld.
Ik had de tekst en het plaatje bekeken en voldeed aan al mijn wensen.
Helaas had ik niet gezien dat hij vrij groot was. Terug gestuurd en in afwachting op de terugbetaling, bestel ik een andere.

Voor mijn moeder van 91 jaar kon ik voor haar visuele beperking het juiste hulpmiddel vinden.

Voor het eerst iets besteld en keurig geleverd. De garantie en/of retour procedure daar heb inlog geen ervaring mee

Goed en behulpzaam. Horloge terug gestuurd omdat wij hem niet aan de "praat" kregen. Gebruiksaanwijzing onduidelijk.
LVS heeft dat uitgelegd en "pratend" teruggestuurd.
Moeten met het...
LVS heeft dat uitgelegd en "pratend" teruggestuurd.
Moeten met het horloge wel naar een horloge makern toe om de polsband op maat te krijgen.
Portokosten retourzending nog niet gerestttueerd gekregen.

Voorneveld

Iets besteld maar nog steeds niet geleverd

Reactie Low Vision Shop:

Onze excuses voor de vertraagde levering. De daisyspeler is gisteren bij ons binnen gekomen en wordt vandaag naar u toegestuurd. U ontvangt deze bestelling morgen . Mocht u vragen hebben dan kunt u... Onze excuses voor de vertraagde levering. De daisyspeler is gisteren bij ons binnen gekomen en wordt vandaag naar u toegestuurd. U ontvangt deze bestelling morgen . Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 085-9021826 of per e-mail: info@lowvisionshop.nl.
Low Vision Shop