Heb de brow besteld. Helaas kreeg ik niet de zwartwitte die ik besteld had maar een effen zwarte. Balen want dat betekent terugsturen, naar verzendpunt etc. nu weet ik weer waarom ik internet... Heb de brow besteld. Helaas kreeg ik niet de zwartwitte die ik besteld had maar een effen zwarte. Balen want dat betekent terugsturen, naar verzendpunt etc. nu weet ik weer waarom ik internet winkelen eigenlijk niet fijn vind. Uiteindelijk kost het me meer moeite dan in de fysieke winkel kopen.

Alles correct en snel geregeld.

Redelijke informatie op website, makkelijke bestelling en snelle levering (met "track en trace"), het verpakken van materiaal kan beter (in mijn geval waren het 2 wekkers die een beetje beschadigd... Redelijke informatie op website, makkelijke bestelling en snelle levering (met "track en trace"), het verpakken van materiaal kan beter (in mijn geval waren het 2 wekkers die een beetje beschadigd waren doordat ze in de doos doorelkaar geschud werden, er was wel nopjesplastic, maar die dobberde mee, als het met een enkel plakbandje was vastgemaakt, was het probleem opgelost!!!

In alle opzichten een goede ervaring met Low Vision Shop.

W.Looye

De bestelling werd bevestigd, wat heel prettig is.
Verder kreeg ik dat wat ik verwachtte
Met dank

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Had een groot letter agenda nodig voor mn schoonmoeder en vond deze bij jullie

Duidelijke beschrijving site en snelle levering.

Ik heb een horloge voor mijn slechtziende moeder besteld maar het viel erg tegen. het klokje is erg klein voor slechtziende mensen

Reactie Low Vision Shop:

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Er zijn uiteraard wel grotere horloges in de handel, maar dit zijn met name herenmodellen. Wellicht dat deze wel beter zichtbaar is voor uw slechtziende moeder. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 0487-595654 of per e-mail: info@lowvisionshop.nl.
Low Vision Shop