Mijn ervaring is nog niet lang. Met de wsebsite heb ik ng geen ervaring
Ik heb voor mijn vader (89 jaar en zeer slechtziend) een bordspel en een 'drankniveaumetertje' gekocht via de site. Deze werden heel snel bezorgd (binnen 3 dagen). Het metertje bleek niet te werken....Ik heb voor mijn vader (89 jaar en zeer slechtziend) een bordspel en een 'drankniveaumetertje' gekocht via de site. Deze werden heel snel bezorgd (binnen 3 dagen). Het metertje bleek niet te werken. Een telefoontje van mijn moeder naar Low Vision was voldoende om de volgende dag reeds een nieuw (werkend) exemplaar te ontvangen. Ze is bijzonder vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.
De levering is wel snel, maar ik bestelde 2 artikelen een wekker en een thermometer. Met de wekker is alles in orde, maar de thermometer die ik kreeg bleek kapot. Ook kreeg ik een ander type nummer...De levering is wel snel, maar ik bestelde 2 artikelen een wekker en een thermometer. Met de wekker is alles in orde, maar de thermometer die ik kreeg bleek kapot. Ook kreeg ik een ander type nummer dan dat ik had besteld. Het retourneren kost mij toch geld. Mijn aankoopbedrag krijg ik wel terug.
Duidelijke informatie en betrouwbare uitstraling
Henk Brink
Uitstekende service, snelle levering.
Uitstekend, al de tweede keer dat ik bestel en beide keren meer service gekregen dan gewoon zou zijn, TOP!