Lambert Woudsma

Ben ook tevreden met de mondkapjes. ik ben slchtziend

Alex Topsvoort

Aangename firma, denkt mee en probeert nieuwe dingen om de visueel beperkte mens te helpen met oplossingen in de visueel ingerichte wereld.

Martinus Eikelenboom

Het doet naar mijn verwachting.

AK

Heel goed, aanbevolen!

T. Schippers

Het gebeurt mij niet vaak, eerste keer bestelling volgens mij bij dit bedrijf, maar helaas zeer ontevreden. Om meerdere redenen. Slechte voorlichting aan de telefoon over het product, mogelijk... Het gebeurt mij niet vaak, eerste keer bestelling volgens mij bij dit bedrijf, maar helaas zeer ontevreden. Om meerdere redenen. Slechte voorlichting aan de telefoon over het product, mogelijk niet goed ingewerkte medewerker. Had wat moeite met goed gebruik van het product, dus gebeld om even extra inval. bedrijf slecht bereikbaar. Er werd naa inspreken boodschap niet teruggebeld. Paar dagen later opnieuw gebeld, zou teruggebeld worden met extra inval. Dagen later nog steeds niet gebeld. Zwaar waardeloos.

Reactie Low Vision Shop:

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Vervelend dat u een negatieve ervaring met ons heeft. Helaas werken er door de coronacrisis afwisselend mensen thuis en daardoor kan het zijn dat er iets mis is gegaan met de communicatie. Wij bieden u hiervoor onze oprechte excuses aan. Mocht u nog vragen hebben omtrent het door u bestelde product, kunt u naast telefonisch ook contact leggen via Whatsapp (06-39773952) of per e-mail (info@lowvisionshop.nl).
Low Vision Shop

Peter Rongen

Snelle levering en goede communicatie

de Bruijn

Zeer vriendelijk bedrijf met aardige vrouw aan de telefoon (Mandy)

M Bril visscher

Goed en snel