Daria B
My order is late with 1month and I only learned about it after calling customer care
Levertijd klopte niet en geen automatisch bericht over wanneer het geleverd wordt. Je moet status aanvragen (niet van deze tijd). Product was een onderdeel kapot, wel nieuwe gekregen maar ook dit duurde 2 weken, navragen etc.
prima
Mooie kwaliteit, hele fijne (leverings)service
Correcte service
2 muurplanken besteld, snelle levering en goed ingepakt!
Mooi kwaliteit en snelle levering
Goede website, duidelijke communicatie en perfecte bezorging
Super! Erg blij met de spiegel en fijn contact over de levering
Uitstekende kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Zeer behulpzaam personeel en een asssortiment. Ik zou Lumz zeker aanbevelen aan familie en vrienden.
prima geholpen
Zeer vriendelijk en professioneel en precies conform afspraak
Mooie nachtkastjes gekocht, snelle levering
Mooie kapstok en degelijk blij mee
Goede kwaliteit en snel geleverd
LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatie over Feedback Companyโs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
prima
Mooie kwaliteit, hele fijne (leverings)service
Correcte service
2 muurplanken besteld, snelle levering en goed ingepakt!
Mooi kwaliteit en snelle levering
Goede website, duidelijke communicatie en perfecte bezorging