8.7 /10

checkbox93% beveelt LUMZ aan!

Daria B

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

My order is late with 1month and I only learned about it after calling customer care

Antwoord LUMZ

Hi Daria, Thank you for your feedback and sharing your experience. We are sorry to hear that your order is a month late and that you were only informed about this after contacting our customer service team. This is definitely not the experience we want to create for our customers. We understand how frustrating this must be for you and sincerely apologise for the inconvenience. We take your comments seriously and will do our best to improve this in the future. Team LUMZ

Daniรซlle

SterSterSterLege sterLege ster

Levertijd klopte niet en geen automatisch bericht over wanneer het geleverd wordt. Je moet status aanvragen (niet van deze tijd). Product was een onderdeel kapot, wel nieuwe gekregen maar ook dit duurde 2 weken, navragen etc.

Antwoord LUMZ

Hi Daniรซlle, Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de levertijd niet klopte en dat je geen automatische updates hebt ontvangen. We begrijpen dat dit frustrerend is. Ook betreuren we het dat er een onderdeel kapot was en dat de vervangingen langer duurden dan verwacht. We nemen je opmerkingen serieus en zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren. Team LUMZ

Albert Nijenhuis

SterSterSterHalve sterLege ster

prima

Hi Albert, Bedankt voor je review! ๐Ÿ˜€ Team LUMZ

H. Boute

Mooie kwaliteit, hele fijne (leverings)service

Antwoord LUMZ

Hi H. Boute, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze leveringsservice. Je tevredenheid is voor ons erg belangrijk. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Team LUMZ

Joeri Leenknegt

SterSterSterSterLege ster

Correcte service

Antwoord LUMZ

Hi Joeri, Goed om te horen dat je blij bent met onze service, dat horen we graag terug ๐Ÿ˜‰ Team LUMZ

Sharon

2 muurplanken besteld, snelle levering en goed ingepakt!

Antwoord LUMZ

Hi Sharon, Dank voor je tijd welke je hebt genomen om een beoordeling voor ons achter te laten ๐Ÿ˜Š Team LUMZ

Arif Baskan

Mooi kwaliteit en snelle levering

Hi Arif, Bedankt voor je review! ๐Ÿ˜Š Team LUMZ

Dia

Goede website, duidelijke communicatie en perfecte bezorging

Antwoord LUMZ

Hi Dia, Bedankt voor het achterlaten van een review en het geven van een compliment ๐Ÿ˜€ Team LUMZ

Esmee Van Garderen

Super! Erg blij met de spiegel en fijn contact over de levering

Antwoord LUMZ

Hi Esmee, Leuk om te lezen dat je blij bent met je aankoop en dat het contact goed is verlopen ๐Ÿ˜Š Team LUMZ

Lulu

Uitstekende kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Zeer behulpzaam personeel en een asssortiment. Ik zou Lumz zeker aanbevelen aan familie en vrienden.

Antwoord LUMZ

Hi Lulu, Leuk om te horen dat je enthousiast bent en ons aanbeveelt bij familie en vrienden - heel erg bedankt hiervoor ๐Ÿ˜€ Team LUMZ

Showroom aankoop

prima geholpen

Hallo, Hartelijk dank voor je review en compliment ๐Ÿ˜€ Team LUMZ

Jeannette Claus

Zeer vriendelijk en professioneel en precies conform afspraak

Antwoord LUMZ

Hi Jeannette, Bedankt voor het mooie compliment - hier worden wij blij van ๐Ÿ˜Š Team LUMZ

Ingrid Douwstra

Mooie nachtkastjes gekocht, snelle levering

Antwoord LUMZ

Hi Ingrid, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je nachtkastjes en de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Team LUMZ

Coby Bakelaar

Mooie kapstok en degelijk blij mee

Hi Coby, Bedankt voor je review! Team LUMZ

Margreet

Goede kwaliteit en snel geleverd

Hi Margreet, Hartelijk dank voor je review! Team LUMZ

Geantwoord op

LUMZ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

LUMZ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 3 februari 2012

LUMZ

LUMZ maakt wonen speciaal. We selecteren ons assortiment op basis van dit motto. LUMZ biedt eigentijdse meubels tegen betaalbare prijzen en zorgt altijd voor een up-to-date collectie met de nieuwste trends. Met onze meubels maakt u uw huis bijzonder! Bezoek onze website of onze winkel in Houten (Utrecht) voor ons uitgebreide assortiment meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij ontvangen veel positieve reviews bij Feedbackcompany, wat ons motiveert om klanten blij te blijven maken met onze meubels. Minder positieve reviews analyseren we om onze processen te verbeteren en de klantbeleving optimaal te houden.

Hoofdveste 22

3992 DG Houten (Utrecht)

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatie over Feedback Companyโ€™s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Daria B

Joeri Leenknegt

SterSterSterSterLege ster

Correcte service

Sharon

2 muurplanken besteld, snelle levering en goed ingepakt!

Arif Baskan

Mooi kwaliteit en snelle levering