LUMZ

Leo Dillen

Vlotjes volgens afspraak! Thanks!

Hi Leo,

Herbert

Levering was snel en goed gecommuniceerd met een tijdsslot van 4 uur.

Het kastje zelf is heel mooi, ook van degelijke kwaliteit en prachtig geverfd.

In vergelijking tot niet...
Levering was snel en goed gecommuniceerd met een tijdsslot van 4 uur.

Het kastje zelf is heel mooi, ook van degelijke kwaliteit en prachtig geverfd.

In vergelijking tot niet massieve meubels is het duur, maar voor massieve meubels lijken de prijzen imho weg netjes.

Hi Herbert,
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling.
Wij hopen dat we je ook in de toekomst mogen helpen bij het inrichten van jouw woning.

F. Roosendaal

Salontafel gekocht, vriendelijk geholpen in de winkel. Salon tafel was op voorraad dus meteen kunnen meenemen. Nu via de website een wandkastje besteld. Deze zal komende week bezorgd worden. Tot nu... Salontafel gekocht, vriendelijk geholpen in de winkel. Salon tafel was op voorraad dus meteen kunnen meenemen. Nu via de website een wandkastje besteld. Deze zal komende week bezorgd worden. Tot nu zijn we zeer tevreden!

Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling.
Wij hopen dat we je ook in de toekomst nogmaals mogen helpen bij het inrichten van jouw woning.

Henk Polderman

Topservice en Klantvriendelijk

Hi Henk,

Roel Aerts

Goed product voor een mooie prijs.

Hi Roel,

Je Van den berg

MOOIE BANK, Wel wat moeite gehad met in elkaar zetten-)

Hi,
Bedankt voor je review, we waarderen het enorm.
Leuk om te horen dat je tevreden bent met je aankopen en veel plezier ermee!

Liesbeth

Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb ontvangen. De communicatie was uitermate duidelijk en er werd snel gereageerd. Tot mijn verrassing werd ik ook telefonisch opgebeld om een afspraak te... Ik ben zeer tevreden over de service die ik heb ontvangen. De communicatie was uitermate duidelijk en er werd snel gereageerd. Tot mijn verrassing werd ik ook telefonisch opgebeld om een afspraak te maken voor de levering, en dit kon al de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Fantastisch! Dit is precies hoe service hoort te zijn.

Hi Liesbeth,
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling.
Wij hopen dat we je ook in de toekomst mogen helpen bij het inrichten van uw woning.

W. Prins

Een bedrijf waar je als klant gewaardeerd wordt; Plezierig contact gehad in de winkel in Houten.

Hi,
Wat een leuk bericht om te lezen!
Dank je wel hiervoor. Het compliment geef ik door aan mijn collega in de winkel.

Rick

Mooie spullen en ontzettend snel geleverd.

Hi Rick,
Bedankt voor je review, we waarderen het enorm.
Leuk om te horen dat je tevreden bent met je aankopen en veel plezier ermee!

Leo

Eigenlijk niet eens 1 ster....
antieke industriele klok aangeboden voor 349 euro!!! werkt op AA batterij

Hi Leo,
De klok welke u benoemd heeft inderdaad een antieke uitstraling.
Helaas hebben wij geen echt antieke items in ons assortiment daar wij enkel nieuwe producten verkopen.