ACJ van der Vooren

Mooie Duette Shades bestelt met Powerview.
altijd een perfecte stand met de automatische Top/Down bediening.
Licht en open, als er licht binnen nodig is.
Donker en dicht, in de avond...
Mooie Duette Shades bestelt met Powerview.
altijd een perfecte stand met de automatische Top/Down bediening.
Licht en open, als er licht binnen nodig is.
Donker en dicht, in de avond waardoor alles wat binnen gebeurt, ook binnen blijft.

Dit mooie product is ook op een perfecte manier geinstalleerd door een vakkundige dealer.

Nu gaan we verder ontdekken wat er allemaal mogelijk is met de innovatieve app, scenes en voorkeuren instellen.
40 jaar na onze eerste traditionele Luxaflex , blijft Luxaflex ons verbaen met nieuwe producten.

Dekens Ludo

Topkwaliteit voor producten en plaatsing.

Heeren

Mooie plissé gordijnen voor in de woonkamer besteld. Ze passen precies bij ons interieur en onze wensen. Willen we naar buiten kijken dan zorgen we dat er meer licht binnenvalt en als we meer... Mooie plissé gordijnen voor in de woonkamer besteld. Ze passen precies bij ons interieur en onze wensen. Willen we naar buiten kijken dan zorgen we dat er meer licht binnenvalt en als we meer privacy willen dan sluiten we ze wat meer.

Vivianne

Prachtige Duette Shades van Luxaflex Nederland besteld. De perfecte oplossing voor zowel de vier ramen aan de voorzijde van de woonkamer als de achterzijde. Ook hebben we ze in de werkkamer laten... Prachtige Duette Shades van Luxaflex Nederland besteld. De perfecte oplossing voor zowel de vier ramen aan de voorzijde van de woonkamer als de achterzijde. Ook hebben we ze in de werkkamer laten plaatsen. Prachtig op maat gemaakt. De Duette Shades hebben we besteld in een lichte beige kleur, die goed past bij ons interieur zonder dat het doorschijnt! Tevens hebben we gekozen voor de top-down/bottom-up bediening. Heel handig, want: wij genieten van de lichtinval zonder dat er naar binnen gegluurd kan worden :-)!

Marion Holtmark

Een duette in de slaapkamer dat is drie keer lol...

Rob Stassen woninginrichting

Zeer mooie en praktische plissé gordijnen met top/bottom systeem gekregen.
Zeer mooie en praktische plissé gordijnen met top/bottom systeem gekregen.
Nadat bij de buren de hoge bomen gekapt waren, was ons uitzicht een stuk minder geworden. We hadden nooit gordijnen voor onze ramen maar dat was nu toch noodzakelijk in verband met eventuele inkijk. We hebben een mooie oplossing gevonden in de vorm van de Luxaflex Plissé Shade.
De uitstraling is licht en modern en geeft ons de mogelijkheid te variëren in de hoeveelheid licht.
Heel blij ermee!!

Ernest Van Hezik

De lentezon wilde wel komen maar wilde wachten tot mijn luxaflex hing.
Die hangt nu en laat die zon nu maar komen!

willem wijnstok

Een beaufort luxaflex screen met tijdklok nu een paar dagen in gebruik en is een aanwinst. Na 2 mooie dagen was de temperatuur in de woonkamer niet gestegen. De screen doet wat het belooft.

B. Verdoes

Bij Bronsvoord in Bathmen deze prachtige Luxaflex duette plissé gordijnen gekocht.
Ontzettend blij mee, niet de goedkoopste, wel de beste en mooiste.
Staat bijzonder mooi en we krijgen...
Ontzettend blij mee, niet de goedkoopste, wel de beste en mooiste.
Staat bijzonder mooi en we krijgen veel complimenten. Als ik door de wijk fiets, ben ik heel blij dat wij voor dit geweldige product hebben gekozen. Alle waar naar zijn geld, dat is hier zeker aan de orde.
Keurig alles volgens afspraak met Bronsvoord. Kortom zeer tevreden!!! Strak en bijzonder netjes!

Bronsvoord v.o.f.

Bij Bronsvoord in Bathmen deze prachtige duette plissé gordijnen gekocht.
Ontzettend blij mee, niet de goedkoopste, wel de beste en mooiste.
Staat bijzonder mooi en we krijgen veel...
Bij Bronsvoord in Bathmen deze prachtige duette plissé gordijnen gekocht.