Dorien

We maken al jaren gebruik van jullie producten. De laatste aankoop bevalt ons super, dit zijn de elektrische inbetweens. Super fijn product!

L.m. Janssen-Derey

Ik heb al van 2004 andere luxaflex raamdecoratie hangen gehad. Mijn smaak van de meubelen is verandert maar de raam decoraties heb ik aan iemand anders gegeven die er nog jaren plezier van heeft. Ze... Ik heb al van 2004 andere luxaflex raamdecoratie hangen gehad. Mijn smaak van de meubelen is verandert maar de raam decoraties heb ik aan iemand anders gegeven die er nog jaren plezier van heeft. Ze waren nog uitstekend van kwaliteit. Vanaf dinsdag jl. hangen er nu duetten van uw firma geplaatst door de fa. Wolters en zoon woninginrichting uit Eijsden. Voor zover ik het nu kan beoordelen lijven deze ook weer jaren hangen. Goede kwaliteit is niet te versmaden

den Boer

Vonk en Vloer Amstelveen

Luxaflex

Waardeloze app van powerview. Uren proberen zonder resultaat.

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag meneer, wat vervelend dat het niet gelukt is met de app. Kunt u contact opnemen via socialmedia@luxaflex.nl? Kunt u de situatie uitleggen waar het mis gaat? Dan kunnen we u verder helpen ^CO

Rooske de Vries, bedr naam Solano wonen Leeuwarden

Prima meting, klopt precies. En snel geleverd. Uitstekende kwaliteit. Heel erg tevreden.

F. Vondenhoff

Snelle service en ziet er goed

van den Berg Zonnewering in Berghem.

We zijn superblij met ons zonneluifel. ( uitval 350 cm ) Werkt prima. Het is keurig netjes gemonteerd door de dealer. Super !

Wieringa

Erg blij met de geplaatste plissé gordijnen van Luxaflex. Alles strak en netjes!

Topcarpets alkmaar

Zeer vakkundige voorlichting, zorgvuldige behandeling materiaal, en uitermate oplettend met de voorzorgen i.v.m. het corona virus.

R. Eijsackers

Thuis advies gekregen van de leverancier; gekozen voor de Luxaflex duette shade met voor- en achterzijde in dezelfde kleur, top down/ bottom up en smartcord. De kleur is prachtig en de werking... Thuis advies gekregen van de leverancier; gekozen voor de Luxaflex duette shade met voor- en achterzijde in dezelfde kleur, top down/ bottom up en smartcord. De kleur is prachtig en de werking uitstekend. Laten opmeten en monteren door de Bouwhof in Zoetermeer. Alles dik in orde.