Mats

We zijn blij met de top down duette die geplaatst is in de keuken en de woonkamer. Het geeft een strakke en toch warme uitstraling. De keuze is een neutrale kleur waardoor we op de vensterbanken en... We zijn blij met de top down duette die geplaatst is in de keuken en de woonkamer. Het geeft een strakke en toch warme uitstraling. De keuze is een neutrale kleur waardoor we op de vensterbanken en in de rest van het interieur gebruik kunnen maken van verschillende toegevoegde kleuren. Het was verbazingwekkend hoe snel de duette in het kozijn hing. Het werken met het smartcord vraagt even wat oefening. Maar werkt uitstekend.
Wanneer we opnieuw een keuze voor raambekleding zouden moeten maken zou de keuze zeker weer op de duette vallen.

Anne

Nog steeds Coronatijd.
Maar ook tijd voor een duet(te) voor t keukenraam dankzij Colors@home. Dansend beweegt t bottom-up, top-down.
Met inkijk, zonder inkijk, met uitkijk, zonder...
Nog steeds Coronatijd.
Met inkijk, zonder inkijk, met uitkijk, zonder uitkijk, net wat je wilt.
Top-up! Luxaflex!

Marteijn van den Eijnden

Op 20 oktober 2020 bij een lokale leverancier van zonneweringen een Luxaflex Beaufort zip screen besteld, welke op 06 maart 2021 werd geleverd en keurig werd gemonteerd. Bij de montage werd... Op 20 oktober 2020 bij een lokale leverancier van zonneweringen een Luxaflex Beaufort zip screen besteld, welke op 06 maart 2021 werd geleverd en keurig werd gemonteerd. Bij de montage werd rekening gehouden met de aansluiting van de elektra, zodat geen kap- en breekwerk nodig was om binnen bij een elektrisch aansluitpunt te komen. De screen met een breedte van 4.30 m. loopt mooi strak en soepel door de geleiders.

Nopo zonwering

Nopo zonwering

Jurgen Duivenvoorden

Ik heb begin oktober een tweetal zipscreens van Luxaflex besteld bij een lokale installateur. Eind januari zijn ze gemonteerd. De screens werken super makkelijk via een afstandbediening, ze zien er... Ik heb begin oktober een tweetal zipscreens van Luxaflex besteld bij een lokale installateur. Eind januari zijn ze gemonteerd. De screens werken super makkelijk via een afstandbediening, ze zien er goed uit (keuze uit alle RAL kleuren, dus het matched mooi met de verfkleur) en ze klapperen niet in de wind.
Luxaflex krijgt 4 sterren, omdat de levertijd best wel lang was.

Frank van Poll

“Inwonen” heeft op 10 maart luxaflex lamellen en duet schade opgehangen . Vlotte manier van werken en al het verpakkingsmateriaal werd keurig meegenomen.
Een pluim voor dit bedrijf in Breda.

G.van Eeden

Op 12 maart 2021 plaatste Brouwer uit Achterveld bij ons in badkamer en keuken duetten Luxaflex. Het werd vakkundig en snel uitgevoerd. We kregen uitleg en het vervangende materiaal werd mee... Op 12 maart 2021 plaatste Brouwer uit Achterveld bij ons in badkamer en keuken duetten Luxaflex. Het werd vakkundig en snel uitgevoerd. We kregen uitleg en het vervangende materiaal werd mee genomen. We hadden nergens omkijken naar. Super. Heel blij. Aanrader dit bedrijf!!

Karstens

Om alle zonwering Luxaflex te noemen, gaat me wat te ver. Luxaflex onderscheidt zich toch echt wel van andere merken. De Duette Shades die wij aangeschaft hebben zien er oerdegelijk en keurig... Om alle zonwering Luxaflex te noemen, gaat me wat te ver. Luxaflex onderscheidt zich toch echt wel van andere merken. De Duette Shades die wij aangeschaft hebben zien er oerdegelijk en keurig afgewerkt uit. Wij hebben gekozen voor de uitvoering met PowerView met losse batterij. Batterij is keurig weggewerkt en is makkelijk te demonteren op op te laden. Het installeren van de afstandsbediening en het installeren van de bedieningsapp is allemaal vrij logisch en staat duidelijk in de te downloaden handleiding. Eventueel nog een filmpje ter verduidelijking op YouTube. De eerste programma's zitten er al in. Als de corona voorbij is kunnen we met een gerust hart op vakantie, want de Duette Shades gaan volgens programma open en dicht.
Met een kleine vertraging geplaatst door Kluszon Raalte.

A. Peters

Kruider in Steenwijk heeft bij ons de prachtige luxaflex geleverd en opgehangen. Dit tot volle tevredenheid en we kregen goede uitleg erbij hoe wij het moeten bedienen. Het is een heel mooie... Kruider in Steenwijk heeft bij ons de prachtige luxaflex geleverd en opgehangen. Dit tot volle tevredenheid en we kregen goede uitleg erbij hoe wij het moeten bedienen. Het is een heel mooie raamdecoratie waar we erg blij mee zijn. Een verrijking in onze kamer!

van Roon

Het is een bedrijf dat de klanten voorop zet. Daar zal ik dit bedrijf altijd aanbeveelen bij de mensen .