Aan Luxaflex duette kan je verslaafd raken. Nadat we er al drie hadden hangen tegen de hitte en de kou, zijn nu ook de andere ramen voorzien. En dan ook nog een fantastische service van de...Aan Luxaflex duette kan je verslaafd raken. Nadat we er al drie hadden hangen tegen de hitte en de kou, zijn nu ook de andere ramen voorzien. En dan ook nog een fantastische service van de leverancier bij ophang problemen bij ons buitenmaatse raam.
G. Mulder
Vorige week is onze duette geplaats. Keurig op tijd, mooi geplaatst en goede uitleg. Wij zijn er heel erg blij mee.
Lodewijks
Netjes geleverd en geplaatst. We zijn er heel blij mee.
H.Torfs
Luxe afwerking, van de geplaatste zonnetenten. De zonnetenten zorgen voor een persoonlijke oase van luxe in eigen tuin.
Lisa Kamphuis
Gisteren zeer vakkundig onze duettes geplaatst door de leverancier (benedenverdieping van een vierkant huis met veel ramen). Gelukkig goed advies gekregen welke raambekleding hier nu bij zou passen...Gisteren zeer vakkundig onze duettes geplaatst door de leverancier (benedenverdieping van een vierkant huis met veel ramen). Gelukkig goed advies gekregen welke raambekleding hier nu bij zou passen en werkelijk wat is het mooi geworden ! De inkijk weg en de zon naar binnen waar en wanneer jij wil. Toch ruimtelijk en strak; hadden ons geen betere oplossing voor onze ramen kunnen bedenken! Mooi systeem, geen loshangende touwtjes en kleur komt ook goed tot zijn recht (hele lichte grijze kleur). Kortom wij zijn blij!
Kreeft
Wauw, wat een mooi product en super snel geleverd! Perfect op maat, heel erg blij mee.
Oosterling
Mooi spul werkt fantastisch in onze serre
SIckmann
Bijzonder prettig als
Hofman
Soms ontbreekt er iets, maar altijd correct nageleverd.