Sam

Mijn vrouw en ik hebben gekozen om een “slimme” raambekleding te nemen.
Na een grote zoektocht zijn we uitgekomen op het merk Luxaflex met het model Duette shades.
De isolerende...
Mijn vrouw en ik hebben gekozen om een “slimme” raambekleding te nemen.
De isolerende eigenschappen sprak ons aan maar ook de “Top Down Bottem Up functie” waarbij je d.m.v. de PowerView app of pebble remote de gewenste hoogte/scene van de doek kunt bepalen.

Het configureren van de hub ging moeizaam.
Na de installatie van de app dient er een Powerview account aangemaakt te worden.
Bij de registratie wordt gevraagd in welk land dat je woont, iedere keer als ik deze vraag wil beantwoorden verschijnt er een error code op mijn scherm.
Op een latere tijdstip nog een poging gewaagd om een account aan te maken via de Powerview app, dit keer kon ik succesvol een account aanmaken.

Nadat de account aangemaakt is en de koppeling met de pebble en hub geslaagd is kun je de doek vanaf een app bedienen.
Daarbij kun je diverse scenes instellen op welke hoogte de doek moet komen te hangen.

Tot zo ver zijn wij nog erg tevreden met onze aanschaf!

Met het service proces van Luxaflex hebben wij geen ervaring.

Beens

Onze nieuwe achterpui afgemaakt met een prachtig bijpassend uitvalscherm van luxaflex. Door de ruime keuze in doeken ook niet voor standaard kleuren of streep motieven hoeven gaan. Vakkundig advies... Onze nieuwe achterpui afgemaakt met een prachtig bijpassend uitvalscherm van luxaflex. Door de ruime keuze in doeken ook niet voor standaard kleuren of streep motieven hoeven gaan. Vakkundig advies en gemonteerd door Rietveld zonwering Nieuwegein. Laat de zomer maar komen.

Jacq Wolters en Zn

2 duettes besteld, hele duidelijke en goede uitleg gekregen - ook over levertijd. Na plaatsing nog meer overtuigd van onze aankoop: prachtig in zwart, keurige plaatsing en alles netjes... 2 duettes besteld, hele duidelijke en goede uitleg gekregen - ook over levertijd. Na plaatsing nog meer overtuigd van onze aankoop: prachtig in zwart, keurige plaatsing en alles netjes achtergelaten! Helemaal top!

Waves fysiotherapie

Prima, vriendelijk, goed overleg . Snelle service en problemen worden zsm opgelost. Al 31 jaar n betrouwbaar bedrijf.

J.P. de Wit

Wat een kwaliteit, wat een prácht, wat een hoge waarde kennen wij de nieuw aangeschafte rolgordijnen en duettes van Luxaflex toe. Het geheel complementeert onze woonkamer en (half open) keuken van... Wat een kwaliteit, wat een prácht, wat een hoge waarde kennen wij de nieuw aangeschafte rolgordijnen en duettes van Luxaflex toe. Het geheel complementeert onze woonkamer en (half open) keuken van ons 'nieuwe' jaren 30 huis zéér. Over 25 jaar is dit nog steeds mooi !

M.M

Fantastische duettes!

Tineke Roukema

Afgelopen donderdag luxaflex duette laten plaatsen door Jaring de Wolff uit Sint Nicolaasga tot nu toe zijn we er helemaal blij mee.
Heel mooi product.

Margret De Boer

Zeer professionele producten en uitgebreid

Marieke van D

Zeer tevreden met mijn Luxaflex Duette Trufit, geplaatst door Decorette Sassenheim. Komt geen boor aan te pas, mooi geplakt op de ruit zodat de raambekleding met het raam meebeweegt met het openen... Zeer tevreden met mijn Luxaflex Duette Trufit, geplaatst door Decorette Sassenheim. Komt geen boor aan te pas, mooi geplakt op de ruit zodat de raambekleding met het raam meebeweegt met het openen van mijn draaikiep-ramen die naar binnen opengaan. Geen goedkope, maar wel een prachtige oplossing. Met het bottom-up/top-down systeem kun je de Luxaflex Duette aan de bovenzijde en onderzijde aanpassen aan de gewenste afscherming van het raam.
Heel blij mee!