Toon Janssen

Luxaflex bij Pelgrim in Westervoort gekocht, zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel, U wordt er goed voorgelicht over het te kopen product. De monteur aan huis is ook vriendelijk en werkt netjes.... Luxaflex bij Pelgrim in Westervoort gekocht, zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel, U wordt er goed voorgelicht over het te kopen product. De monteur aan huis is ook vriendelijk en werkt netjes. Alom, dit bedrijf is aan te bevelen !

Arjan Bloemert

Uitstekend. Wij hebben in totaal 5 duette shades aangeschaft. De levertijd was helaas iets langer dan verwacht (ca. 7 weken). Nu ze eenmaal hangen ben ik ontzettend tevreden. Ze zijn snel en... Uitstekend. Wij hebben in totaal 5 duette shades aangeschaft. De levertijd was helaas iets langer dan verwacht (ca. 7 weken). Nu ze eenmaal hangen ben ik ontzettend tevreden. Ze zijn snel en makkelijk gemonteerd en ze werken goed. Het systeem moet ik nog wel even onder de knie krijgen, maar dat gaat vast goed komen!

Michelle Bloemert

Uitstekend

Gerard en Sylvia

Op 30 october 2020 een 5-tal Luxaflex Duette Shades besteld. De voorspelde levertijd was tot 6 weken. Is 7 weken geworden, niet slecht onder de gegeven omstandigheden. Perfect maatwerk, goed product... Op 30 october 2020 een 5-tal Luxaflex Duette Shades besteld. De voorspelde levertijd was tot 6 weken. Is 7 weken geworden, niet slecht onder de gegeven omstandigheden. Perfect maatwerk, goed product en binnen een half uurtje gemonteerd.

G.Lodewijk

Leuk bedrijf goede en duidelijke informatie
En klantvriendelijk

C.B

Begin nov '20, 6 x plisse luxaflex top down/ bottomup in laten meten en besteld.
Levertijd 3 tot 6 wk. Deze week geïnformeerd wanneer ze geleverd gaan worden, voorlopig nog niet was het antwoordt, we moeten rekenen op nogmaals 6 weken , dus dat worden dan 12 weken..
Ons is belooft dat we ze voor de feestdagen wel zouden hebben.
Ons werd mede gedeeld dat de stof en bepaalde onderdelen niet voorradig zijn. Wordt nu alles op de corona gegooid .... Dit alles hadden we liever van te voren geweten, zwaar teleur gesteld ?

Reactie Luxaflex Nederland:

Dank voor uw reactie. Het is niet zo dat we Corona als excuus gebruiken zoals u suggereert, maar helaas heeft dat tot verstoring in de logistieke keten geleid waardoor bepaalde producten een langere... Dank voor uw reactie. Het is niet zo dat we Corona als excuus gebruiken zoals u suggereert, maar helaas heeft dat tot verstoring in de logistieke keten geleid waardoor bepaalde producten een langere levertijd hebben. Ik kan zonder details niet nazien waarop de door uw leverancier gedane belofte gebaseerd is, duik daar desgewenst graag in en begrijp uw teleurstelling, maar waar niet is verliest de keizer zijn recht, Excuses voor de overlast en als u feedback wilt geven kan deze naar het mail adres socialmedia (a) luxaflex.nl ^TV

Laura Lek

Slechte kwaliteit en service

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedemorgen, wat vervelend dat u een slechte ervaring heeft. Ik ga contact met u opnemen om te kijken wat ik voor u kan doen. ^CO

JMA Hoogeveen

Dik ontevreden over powerview/luxaflex systeem. Absoluut niet betrouwbaar. Veel geld voor een niet werkend systeem. Luxaflex onwaardig.

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedemorgen, wat vervelend dat u zo'n ervaring heeft met het PowerView systeem. Ik neem even contact met u op zodat we u kunnen helpen. ^CO

Sebastiaan

Na 1.5 jaar is er een onderdeel van onze duette kapot gegaan. Wacht al 3 maanden op reactie van Luxaflex. Echt slecht service.

Margreet

Een uitgave, maar erg mooi! Nooit geweten dat duettes een behoorlijk prijskaartje hebben. We hebben dan ook wel even nagedacht of we ze echt wilden aanschaffen, maar uiteindelijk toch de Luxaflex... Een uitgave, maar erg mooi! Nooit geweten dat duettes een behoorlijk prijskaartje hebben. We hebben dan ook wel even nagedacht of we ze echt wilden aanschaffen, maar uiteindelijk toch de Luxaflex duettes gekocht. Nu ze hangen, zijn we er erg blij mee. De stof is mooi stevig, de kleur (7678) is prachtig en ze hangen strak in het kozijn. Het top down/botten up systeem moet je in de vingers krijgen. Dus even oefenen en dan kun je de duettes prima bedienen! Het systeem voelt ook erg degelijk aan. Door de duettes is de akoestiek in de kamer ook beter geworden en voelt het huiselijker aan. Uiteindelijk, dus erg blij dat we ze hebben hangen.