Martijn

Het is en blijft een mooi product!

Mario

Bedrijf op zich gerenommeerd, prima marketing maar kwaliteit-prijsverhouding van het product Houten Jalouziën is ivt concurrenten scheefgegroeid. Zojuist houten jalouziën ontvangen en gemonteerd;... Bedrijf op zich gerenommeerd, prima marketing maar kwaliteit-prijsverhouding van het product Houten Jalouziën is ivt concurrenten scheefgegroeid. Zojuist houten jalouziën ontvangen en gemonteerd; éen pakket mankerend uitgeleverd (zonder bestelde zijgeleiding), en van de afwerklijsten vielen bij uitpakken al meerdere beugeltjes uit de schroeven. De afdek lijsten zijn technisch onvoldoende ontworpen/ uitgevoerd omdat je met 3 mm schroefjes geen ijzeren beugeltjes in 5 mm hout moet monteren. 1/3e van de beugeltjes valt uit de afwerklijsten bij het eruitlichten omdat de magneethouders teveel kracht erop uitoefenen. Klitteband was hier technisch verstandiger geweest. Verder zijn de Montagebeugels van 4 gaatjes voorzien maar zijn er maar 2 van bereikbaar; in sommige situaties kan maar éen montageopening gebruikt worden hierdoor.
Jalouziën van de concurrent ook besteld en gemonteerd; kwaliteit nagenoeg hetzelfde; maar prijs aanzienlijk lager. Luxaflex: goed en duur merk; het hangt uuteindelijk mooi maar niet per definitie het beste product in mijn situatie.

Mario

Kwaliteit horizontale jalouzieën beperkt

Wijers

Twee maanden geleden Luxaflex Megaview besteld en ruim drie weken geleden kreeg ik (via de winkel waar we ze hebben aangeschaft) te horen dat deze zouden worden geleverd in week 37 (07-09). Vandaag... Twee maanden geleden Luxaflex Megaview besteld en ruim drie weken geleden kreeg ik (via de winkel waar we ze hebben aangeschaft) te horen dat deze zouden worden geleverd in week 37 (07-09). Vandaag te horen gekregen dat deze ('lamelen staan in back order') pas 15-10 wordt verwacht... dat is meer dan 3 maanden... Teleurstellend.

Bianca Broekmans

Ik heb nu sinds een kleine drie jaar een nieuw plissé gordijn van luxaflex hangen. Daarvoor had ik er ook eentje waar ik veel plezier van heb gehad. Nu is er bij de nieuwe iets gewijzigd door... Ik heb nu sinds een kleine drie jaar een nieuw plissé gordijn van luxaflex hangen. Daarvoor had ik er ook eentje waar ik veel plezier van heb gehad. Nu is er bij de nieuwe iets gewijzigd door luxaflex. Namelijk de doorvoer van de koortjes is nu van plastic en dit was voorheen van metaal. Ik moet zeggen het is nu een drama met het omlaag en omhoog trekken van het gordijn. Door het plastic loopt het namelijk niet waardoor dus elke keer het hele gordijn naar beneden komt. Je moet behoorlijk kracht zetten en mee sturen want de koortjes lopen gewoon niet door het plastic oog. Dus als ik een advies mag geven maak er weer een metaal oogje van waar de koortjes doorheen lopen. Zonde van een mooi product dat ik me daar zo aan erger.

Reactie Luxaflex Nederland:

Dag Bianca. Door gewijzigde wetgeving hebben we eea aangepast. Ik geef je feedback door aan onze afdeling productonwtikkeling. ^TV

A. de Rave

Plissé hordeur in juni (2020) besteld. Het is nu (8) september en nog steeds niet geleverd, terwijl de toegezegde levertijd tussen de 4 en 6 weken lag. De winkel waar ik ‘m kocht kan ook geen enkele... Plissé hordeur in juni (2020) besteld. Het is nu (8) september en nog steeds niet geleverd, terwijl de toegezegde levertijd tussen de 4 en 6 weken lag. De winkel waar ik ‘m kocht kan ook geen enkele duidelijkheid krijgen over moment van aflevering, staat al een tijdje in hun systeem als ‘gereed voor productie’, meer communiceert Luxaflex niet. De zomer is al bijna voorbij... Erg teleurstellend!

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedemiddag, wat vervelend dat u zo'n ervaring heeft gehad. Ik ga u een mail sturen, zodat ik kan kijken wat ik voor u kan doen! ^CO

A.Moerkerken

Helaas slechte ervaring had dit niet verwacht gezien de prijsstelling
Houten jalouzie geleverd met gebreken
Na terugsturen naar fabriek via Roobol (3 weken geduurd midden in de hete...
Helaas slechte ervaring had dit niet verwacht gezien de prijsstelling
Houten jalouzie geleverd met gebreken
Na terugsturen naar fabriek via Roobol (3 weken geduurd midden in de hete zomerperiode)teruggekregen met dezelfde gebreken
Lamellen zijn niet kantelbaar
Dit wederom gemeld bij Roobol

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedemorgen, wat vervelend dat je deze ervaring hebt. Ik ga contact met je opnemen om te kijken wat we voor je kunnen doen! ^CO

Marjolein

Plissé hor geeft al vanaf plaatsing problemen. Ik ben erg ontevreden over het product en de service van Luxaflex

Beste Marjolein,
Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Ik ga contact met je opnemen via de mail om te kijken wat we voor je kunnen doen. ^CO

Hennie Eggert

2x verkeerde maat aangeleverd aan lokaal verkoper doorlooptijd 10e week geen zicht op levering

Dag Hennie,
Dag Hennie,
Dat klinkt niet okay, maar zondere verdere gegevens kan ik weinig. Zou je je contactgegevens, de naam van je leverancier en een beknopte omschrijving kunnen mailen naar socialmedia (a) luxaflex.nl dan kijk ik graag wat we kunnen doen. ^TV

Van Dijk

Ik heb inzethorren en een dubbele schuifhor gekocht. Nu zit er in 1 inzethoor een ladder binnen 3 weken , we hebben geen kinderen en ook geen katten . We zouden 5 jaar garantie hebben. Mooi niet ze... Ik heb inzethorren en een dubbele schuifhor gekocht. Nu zit er in 1 inzethoor een ladder binnen 3 weken , we hebben geen kinderen en ook geen katten . We zouden 5 jaar garantie hebben. Mooi niet ze vervangen of repareren de hor niet. Zeer slechte firma. Garantie is garantie.

Reactie Luxaflex Nederland:

Goedemiddag, wat vervelend om te horen. We gaan contact met u opnemen. ^CO