Goede ervaringen

Variatie

Grootte portis

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste, bedankt voor uw feedback. De portie grootte is iets wat wij vaker terugkrijgen. Helaas kan ik niet uit uw bericht opmaken of u de maaltijden aan de kleine of aan de grote kant vindt. Groet,... Beste, bedankt voor uw feedback. De portie grootte is iets wat wij vaker terugkrijgen. Helaas kan ik niet uit uw bericht opmaken of u de maaltijden aan de kleine of aan de grote kant vindt. Groet, team Maaltijdservice.nl

Jos Linssen

Super lekker eten

Snelle levering en een groot gevarieerd aanbod

Reactie Maaltijdservice.nl:

Hi Jos, fijn te horen dat de levering ook in deze tijd heeft voldaan aan uw verwachtingen. We hopen u gauw nog eens terug te zien voor een volgende bestelling!

Nicolette van den Bosch

Geweldig dat jullie er zijn.

Smakelijk. Lekker en genoeg voor een persoon.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Hi Nicolette, bedankt voor je review. Fijn dat u tevreden bent over de portiegrootte. Met vriendelijke groet, Team Maaltijdservice.nl

Henk Mekes

Maaltijden zijn van zeer goede kwaliteit

Keurig verpakt en goede kwaliteit.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Henk, bedankt voor dit positieve bericht, dat horen we uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Maaltijdservice.nl

Pieter Beuker

Makkelijkste site om te zoeken en te bestellen . Eten is goed

Makkelijk te bestellen , goed eten

Misschien mensen zelf een maaltijd laten samen stellen.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Pieter, bedankt voor het leuke bericht en wat fijn om te lezen dat de maaltijden hebben gesmaakt. We hopen u uiteraard nog eens terug te zien om nieuwe gerechten uit te proberen!

Bonneveld

OP tijd leveren

Ik had vanavond zuurkool stamper met sausijsje. Was heel lekker maar zie toch liever een stukje zuurkool speak of rookworst I.p.v. sausijsje.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Bonneveld, fijn te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering!

Veel variatie

Heerlijke porties, smullen maar

geen verbeterpunten, goed zo

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste, bedankt voor het leuke bericht en wat fijn om te lezen dat de maaltijden hebben gesmaakt. We hopen u uiteraard nog eens terug te zien om nieuwe gerechten uit te proberen!

Goede ervaring

goede beschrijvingen

Riet

Goede, lekkere maaltijden. Ruime porties, veel variatie

Bezorging altijd binnen afgesproken tijden

Meer rauwkostsalades aanbieden

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Riet, dat is goed om te horen! Bedankt voor de feedback en we hopen u nog eens terug te zien bij Maaltijdservice.nl. Komende vrijdag komen de nieuwe maaltijden online, deze zijn vanaf 17.00 te... Beste Riet, dat is goed om te horen! Bedankt voor de feedback en we hopen u nog eens terug te zien bij Maaltijdservice.nl. Komende vrijdag komen de nieuwe maaltijden online, deze zijn vanaf 17.00 te bestellen. Met vriendelijke groet, Team Maaltijdservice.nl

Theo

Top