De Wolff

Goed eten nette levering

Strippenkaart

Reactie Maaltijdservice.nl:

Bedankt voor uw review. We hopen u snel nog eens bij ons terug te zien voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Maaltijdservice.nl

Volodia Verdun

Het eten is lekker, gezond en voldoende, ruime keuze, prima klantenservice, folder is zeer verzorgd

Wanneer een menu niet een-twee-drie leverbaar is, dan zorgen zij voor een goed alternatief.

De afdekfolie over de maaltijd is niet altijd gemakkelijk te verwijderen, soms dien je veel kracht te zetten en voor lijders aan hand-artritis is dit ondoenlijk, plus uit de magnetron is het... De afdekfolie over de maaltijd is niet altijd gemakkelijk te verwijderen, soms dien je veel kracht te zetten en voor lijders aan hand-artritis is dit ondoenlijk, plus uit de magnetron is het schaaltje dan ook nog erg warm

Beste Volodia Verdun,
Bedankt voor deze positieve review, dat horen we graag. De feedback over de afdekfolie gaan we intern delen. We hopen dat u nog lang tevreden ben met onze service....
Beste Volodia Verdun,
Team Maaltijdservice.nl

Nijboer

Ruime keuze en lekkere maaltijden

Ruime keuze van soep tot toetje

De reminder om te bestellen werkt niet

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste Nijboer, bedankt voor dit positieve bericht, dat horen we natuurlijk graag. We gaan direct kijken naar de email die niet naar behoren werkt. Bedankt voor de tip!

rw ,zonnenschijn

IK BEN TEVREDEN MET SERVICE MAALTIJD ,IK NEEN HET AL VERSCHILLENDE JAREN

DE MAALTIJDEN VIND IK UITSTEKEND

IK ZOU HET NIET WETEN

ZONNENSHIJN RUDY

IK NEEM AL ENIGE JAREN MAALTIJDEN VAN JULI

DE BEZORGER BRENGT ALTIJD MIJN MAALTIJDEN BINNEN VANDAT LUKT ME NIET

IK VIND HET PRIMA

Goed ,veel keus qua zout arme maaltijden.Als er iets is helpen ze je goed en correct. Alleen in het weekend kan je niemand bereiken dat is iets minder.

Als er iets niet goed gaat helpen ze je goed en proberen ze het optelossen wel meteen.

Wat wel verbeterd kan worden is het bezorgen van de maaltijden. Jammer dat het niet door jullie zelf word gedaan maar door post.nl Dit verloopt namelijk niet altijd goed bij mijn vader omdat ze... Wat wel verbeterd kan worden is het bezorgen van de maaltijden. Jammer dat het niet door jullie zelf word gedaan maar door post.nl Dit verloopt namelijk niet altijd goed bij mijn vader omdat ze weigeren of geen zin hebben om naar boven te gaan .
Krijgen dan te horen wij begrijpen het systeem van de deuren niet.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste, bedankt voor uw positieve review. Wij zullen de feedback richting postNL meenemen. Laat u het ons weten mocht het nogmaals voorvallen? Met vriendelijke groet, Team Maaltijdservice.nl

A J van der Schans

OIk maak ongeveer 9 maanden gebruik van uw bedrijf en ik heb tot heden toe positieve ervaringen,

alles loopt perfect en ik heb geen opmerkingen.

Pas bereikbaar na 13.00uur,dat is jammer.

rw.zonnenschijn

Ik neem al enige jaren de maaltijden en tot op heden ben ik tevreden

er is keus en variatie genoeg

ik zou niets kunnen bedenken

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste heer/mevrouw Zonnenschijn, fijn dat we u zo tevreden bent en we u nog eens gaan terugzien bij Maaltijdservice.nl.

Over het algemeen tevreden, hoewel de kwaliteit van met name rund- en varkensvlees te wensen over laat.

Gewoon goed

Zie eerste opmerking bij ervaringen.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste, wat vervelend dat de maaltijden niet helemaal waren zoals u had gehoopt. We nemen de feedback dan ook zeker mee. Zou u als het nogmaals voorkomt persoonlijk een mail willen sturen naar:... Beste, wat vervelend dat de maaltijden niet helemaal waren zoals u had gehoopt. We nemen de feedback dan ook zeker mee. Zou u als het nogmaals voorkomt persoonlijk een mail willen sturen naar: klantenservice@maaltijdservice.nl? Onze servicemedewerkers helpen u graag verder!

A J van der Schans

Ik ben nog geen jaar afnemer van uw bedrijf en tot heden heb ik alleen positieve ervaringen.

kan ik nog niet over oordelen

Jammer dat u pas na 13.00 uur dagelijks telefonisch bereikbaar bent.