Website goed / komen afspraken na

Veel variatie van maaltijden

Mogelijkheid voor afhalen / Tijden van afleveren (nog) beter aangeven

Kreuk

Prima maaltijden , goed van smaak .ik zeg ga zo door

Foodies

De site is enorm veranderd. De maaltijden zijn duidelijk omschreven en makkelijker te bestellen. Kwaliteit goed.

De maaltijden wisselen met de seizoenen. Gevarieerd en diepgevroren.

Meer volkoren producten nl. zeer voedzaam voor ouderen.

Harry Reijner

Ik vind het toch tegenvallen,alle gerechten zijn zeer saai.
Aflevering is prima,het bedrijf ook goed.
Ik vind het toch tegenvallen,alle gerechten zijn zeer saai.
Aflevering is prima,het bedrijf ook goed.
Ben nu overgestapt naar UITGEKOOKT,iets duurder maar veel beter en gratis bezorgd en geen E-nummers en dagvers gekookt,en dan is het maar iets duurder.Bezorgen 2 keer in de week omdat het vers is en maar 4 dagen houdbaar,super.
En persoonlijk kontakt.
Eet smakelijk,Groet opa harry uit maastricht.

Geen sterke punten,maar wel eerlijk.

Kijk eens naar UITGEKOOKTBij jullie was het gewoon saai,niet slecht maar saai.

Tinie Vlamings

Ik heb een goede ervaring.Ik heb deze maaltijden gewonnen .

ik hen niets gekocht

nee

Ik bestel de maaltijden voor mijn (licht dementerende) vader. Hij eet er smakelijk van en is er zeer tevreden over.

Het eten is lekker en er is een ruim gevarieerd aanbod.

Op de site staat dat de bezorging tussen 8.00 en 13.00 uur plaatsvind. De begintijd is al aan de vroege kant voor mijn vader maar de (overigens zeer vriendelijke bezorger) staat al rond 7.50 uur op... Op de site staat dat de bezorging tussen 8.00 en 13.00 uur plaatsvind. De begintijd is al aan de vroege kant voor mijn vader maar de (overigens zeer vriendelijke bezorger) staat al rond 7.50 uur op de stoep. Dat is echt te vroeg.

Mevr.Joke Dekkers op den Buys

Ik heb helemaal nog geen klachten gehad, wat betreft de toezending van mijn dagelijkse "koude-warme hap". Het eten is smakelijk en goede combinaties.

Ik kon niet zelf meer koken! Ik moet wel blijven eten om in leven te blijven!

Wat mij betreft heeft "Maaltijdservice.nl het " goed voor elkaar!

Goede ervaring

Zou wat meer jus bij de maaltijden bezorgt mogen worden.

Ik bestel eten voor mijn vader.
Hij geeft aan de maaltijden te waarderen: smaakvol en meer dan voldoende.
Ik bestel eten voor mijn vader.
Hij geeft aan de maaltijden te waarderen: smaakvol en meer dan voldoende.
De bezorging verloopt goed: hij kan er bijna zijn horloge op gelijk zetten hoe laat de maaltijden geleverd worden. Dat is prettig omdat hij anders de hele ochtend beschikbaar moet zijn.

gevarieerdheid van de maaltijden
veel visgerechten beschikbaar
betaalbaar
goede prijs-kwaliteit verhouding van de maaltijden
klantenservice is behulpzaam

De site is niet gebruiksvriendelijk:
- informatie staat soms in een tabblad bovenaan en soms onderaan;
De site is niet gebruiksvriendelijk:
- informatie staat soms in een tabblad bovenaan en soms onderaan;
- het woord menu wordt gebruikt voor maaltijden terwijl het op een site altijd gebruikt wordt om de site te introduceren/toe te lichten (dat gebeurt hier dus niet);
- bij selectie van maaltijden op nummers, krijg je ook alle maaltijdboxen (en dus onnodig veel hits) => veel zoeken
etc.

Mijn vader zoekt zijn maaltijden uit via de folder: toen het nieuw seizoen startte werd dan niet bekend gemaakt. Hierdoor gingen het bestellen mis. Ook was de nieuwe folder op dat moment niet digitaal beschikbaar dus kon mijn vader ook geen goede keuzes maken.

Ik moest er per toeval achter komen dat er op dinsdag geen maaltijden geleverd worden als het op maandag een feestdag is. Het zou goed zijn als over dit soort zaken beter gecommuniceerd wordt.

Prima.

Gewoon goed