I. Runia

Goede ervaring

lekkere maaltijden , vlotte service

Minimum bedrag voor verzending verlagen

Cobie van Alten

Geweldig! Maken er al langere tijd gebruik van!

Altijd overheerlijke verse maaltijden! Van Hollandse tot Aziatische!

Geen. Misschien wat kleinere porties voor 85+ers. Voor die groep is 500 gram wat teveel!

Beste mevrouw Van Alten,
Bedankt voor uw feedback en wat leuk dat u al zo'n lange tijd bij ons bestelt!
Beste mevrouw Van Alten,
Bedankt voor uw feedback en wat leuk dat u al zo'n lange tijd bij ons bestelt!
Sinds begin dit jaar hebben we ook een aantal kleinere maaltijden van 350 gram. Deze zijn op de website te vinden met het label 'Kleine eter' of in onze catalogus op pagina 11. Hopelijk zit ook daar wat lekkers voor u tussen.
^Manon

P.H.M. Zwaneveld

Heel goed

De perfecte bezorging van de heerlijke maaltijden,en de vriendelijkheid aan de telefoon.

GJ van Dieren

Verrassend

Ruime keuze in tijd en assortiment

Sommige producten zijn goedkoper dan de concurrent maar hebben dan ook minder inhoud (vooral bij de soep duidelijk merkbaar, gewoon de helft minder inhoud).

J. Deijkers

Slecht

Niet nakomen levertijden en maaltijden.

Beste meneer Deijkers,
Beste meneer Deijkers,
Naar aanleiding van uw recensie hebben wij contact met elkaar gehad. We hebben het onderzocht en we hebben bevonden dat uw bestellingen gewoon op tijd zijn geleverd. De tweede is bij de receptie afgegeven van het park waar u woont, op hun aandringen (zij gaven het later aan u). Bij de tweede bestelling was één maaltijd niet voorradig bij ons. Deze is vervangen door een andere maaltijd die u ook besteld had, dus sowieso naar uw smaak. Hier zat ook een briefje bij met de vermelding dat als het niet naar uw zin of smaak was, u dit bij ons kon melden en wij dit zo konden oplossen.
Het is jammer dat uw beoordeling zo blijft ondanks deze rechtzetting, maar het is uw goed recht. We wensen u natuurlijk het allerbeste toe.
^Seran

Y.Loddet⁹

Dit is niet te eten.

Meer smaak, echt heel vies

Beste mevrouw Lodder,
Beste mevrouw Lodder,
Wat vervelend om te horen dat het u zo is tegengevallen, zelfs maar een 1 op 10. We hadden u al gevraagd wat u specifiek zo vies vond, zodat wij ons kunnen verbeteren. Indien u ons dit alsnog wil laten weten, horen we dat graag van u.
^Seran

Hennie Smit

Eten is heel lekker

Cor Wildenberg

snelle en correcte levering, maaltijden goed

charles sanders

Op zich zeer redelijk, maar er zou meer jus bij het vlees kunnen.
Verder zaten er vet kwabbels aan het vlees van de hachee

op zich zeer redelijk, maar er zou meer jus bij het vlees kunnen.
Verder zaten er vet kwabbels aan het vlees van de hachee.
De aanwijzingen voor de chauffeur/bezorgers worden genegeerd.

BJAM Schattefor

Weet niet wat U hier mee bedoeld