H. Hendrix

Lekker eten en prima service

Anton Gales

Uitstekend

Goede maaltijden, keurig op tijd geleverd,vriendelijke en behulpzame klantenservice, veel gluten- en lactosevrij maaltijden.

Minder vervangende maaltijden leveren

E Bakker Boonstra

Bezorging op tijd en thuis

A. Koornwinder

goede kwaliteit en smaak

De bijgeleverde jus als het deel uitmaakt van het menu :over het algemeen te karig en te droog.
Reeds over geklaagd.

Theo Giesbers

Zeer positief

vriendelijk aan de telefoon, aandacht voor de feestdagen met een aardigheidje. Betrouwbaar, uitgebreid assortiment. Redelijke prijzen

Als iets niet leverbaar is, dan is het misschien handig om in zo'n geval de mogelijkheid te hebben een reserve maaltijd aan te kunnen geven.

J. Hoogstrate

snelheid en smaak

geen dubbelle alternatieven maar niet aanwezig dan ze lf de kosten dragen als het minder is dan 50 euro

Hans van der Veen

Breed assortiment aan maaltijden. Trouwe levering van de bestelling.

PostNL aansporen om weer wat nauwkeurigere aflevertijden te zetten in hun track en trace systeem. Was vroeger nl. met één uur nauwkeurigheid nu helaas 4 uur.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste meneer Van der Veen,
Beste meneer Van der Veen,
Bedankt voor uw positieve woorden, heel fijn om te horen dat u tevreden bent met onze maaltijden en de levering. We zijn er inderdaad van op de hoogte dat PostNL de aflevertijd niet meer zo nauwkeurig aangeeft als eerst.
Zij zijn op dit moment bezig om dit op te lossen, zodat u uw bestelling hopelijk snel weer beter kunt volgen.
^Manon

Chris Ulitzsch

Goede ervaring

Lekker eten, niet teveel zout, voldoende hoeveelheid

Geen, is prima als het is.

Anneke Struyk-Ham

2e proefpakket gratis

Joop van Oijen

veel keuze en heel goede klantenservice!

af en toen beter inpakken