Jacco Harte

Zeer positief en zeer behulpzaam

Goede smaak qua producten en het vult goed zo maaltijd
Ook de portie soep zo heerlijk

Eigenlijk geen verbeterpunten
Maar kan ook de soep en maaltijd ingevroren worden

Wilma Rey

Heerlijke maaltijden

J Gerbens

Zeer goed

Eenvoudig te bereiden

Mijn moeder van 87 wil graag kleinere porties,maar dan heb je minder keuze

Meneer G Wijnen

Goede porties, gezond, gevarieerd en lekker.

Meer zoutarme menu’s s.v.p.

Mevr. / Dhr. Koos van Noort

Piet Bunnig

Goede servis

M.C Louwerens

Maaltijden smaakte prima

De maaltijden voor een kleine eter waren voldoende. Groente had wel wat meer gekund en de aardappelen dan wat minder

W.H. den Boef- van Amerongen

Maaltijdservice is de beste en meest uitgebreide Maaltijdservice voor vegetariërs. Veel keuzes maakt het erg gemakkelijk om smaakvolle maaltijden te bestellen. Mijn moeder van 95 jaar is erg... Maaltijdservice is de beste en meest uitgebreide Maaltijdservice voor vegetariërs. Veel keuzes maakt het erg gemakkelijk om smaakvolle maaltijden te bestellen. Mijn moeder van 95 jaar is erg enthousiast.

Zeer gevarieerd aanbod van vegetarische gerechten.

Ga zo door met het ontwikkelen van nog meer vegetarische maaltijden en promoot dit ook veel meer!

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste klant,
Wat een prachtige complimenten, onze dank hiervoor! Fijn dat we uw moeder zo kunnen verwennen met de maaltijden en ruime keus in vegetarische maaltijden.
^Seran

Wim KLIMBIE

(Bewerkt)

GEMENGD: van de 19 verschillende maaltijden waren er 7 die ik nooit meer wil bestellen, de rest was behoorlijk, soms lekker.

ruime keuze,
voor 12 uur besteld de volgende dag in huis

opwarm instructies verbeteren, de slechte maaltijden verbeteren, betere (en eventueel wat duurdere) maaltijden aanbieden.

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste meneer Klimbie,
Bedankt voor uw recensie, we nemen uw verbeterpunten natuurlijk mee! Fijn ook dat u blijft bestellen bij ons.
^Seran

Dennis Wagemaker

Tegenvallend

Wel makkelijk. Snel geleverd. Proefpakketten om te proberen.

Ik vond het simpelweg niet lekkerder dan een (goedkopere) magnetron maaltijd van de supermarkt, waardoor ik het niet kan aanraden.