Trijnie Johannes

Heel goed

Smakelijk eten en goede porties

Gewoon zo doorgaan

Marli Marres

klantvriendelijkheid en dus geduld in de communicatie. kwaliteit maaltijden

heb ik niet

Mw. Koolen/Arts

Positief

Gevarieerde, smakelijke maaltijden.

Voor kleine porties graag nog meer variatie

Gert Rougoor

(Bewerkt)

Redelijk Goed,maar niet zoals ik had verwacht na klachten! Ik had meer vergoeding verwacht, omdat de hele doos vol soep zat, en alleen de soep vergoed kreeg, terwijl ik duidelijk had aangegeven dat... Redelijk Goed,maar niet zoals ik had verwacht na klachten! Ik had meer vergoeding verwacht, omdat de hele doos vol soep zat, en alleen de soep vergoed kreeg, terwijl ik duidelijk had aangegeven dat alles onder de tomatensoep zat, en echt alles moest schoonmaken, en dan ook nog de volle prijs moest betalen van de Pinksterbox!! Vond ik erg teleurstellend.

Probleem en klacht redelijk goed opgelost!

Verpakking was slecht! Soep zat door de hele doos, heel vies en smerig allemaal, moest alles schoonmaken

Ed Morcus

(Bewerkt)

Over het algemeen goed

De maaltijden en diversen zijn over het algemeen goed.

Desserts van Melkunie waren beter.

Truus De Boer

Reageren snel als er iet is, heel fijn

Zoutarme maaltijden zijn vaak hetzelfde, weinig vernieuwend.

Jan Schoonbergen

Aan de dure kant ik moet het anders aanpakken!

Bezorging is goed bestelling daarentegen ,
Zou je dit andere aan bevelen. Ja en Nee. Ik twijfel, je moet om de twee weken Bestellen Om het te kunnen bekostigen

Reactie Maaltijdservice.nl:

Beste meneer Schoonbergen,
Beste meneer Schoonbergen,
Bedankt voor uw bericht en onze telefonische gesprekken. Daarin hebben we het uitgebreid gehad over de kosten. Onze maaltijden zijn zo laag mogelijk geprijsd en zitten aan de lage kant in vergelijking met concurrenten. Bij een bestelling van minimaal 50,- is de bezorging gratis. Aangezien u vier maaltijden per week wilt, hadden wij aangeraden om per twee weken te bestellen zodat de bezorging gratis is. De maaltijden zijn zoals vermeld lang houdbaar in koelkast en vriezer.
We begrijpen dat niet ieders portemonnee even groot is, maar lager kunnen we niet gaan met de prijzen gezien onze eigen kosten. Natuurlijk kunt u wel wekelijks profiteren van acties en kortingen bij ons. Mocht u meer vragen hebben, weet u ons natuurlijk altijd te bereiken.
^Seran

Dick Dompeling

Positief

Snelle adequate bezorging en prijsgunstige maaltijden

Assortiment vaker aanpassen

Ko Lagerberg

Prima prijs/kwaliteit

Ook zoutarm smaakt het goed!

Jan Bloks

Prima, boven verwachting.

Vooral de verscheidenheid in de gerechten, over de wereld prima verdeeld.

verbeterpunt betreft de brabantse worstenbroodjes, die verdienen de toegekende naam niet toe.