Sabine Van Rosmalen
pakje werd netjes verpakt op tijd bezorgd
- Welke producten heb je gekocht?
- spel
pakje werd netjes verpakt op tijd bezorgd
Snelle levering, leuk ingepakt, top!
Mooi aanbod van artikelen en snelle service
Bestelling werd snel geleverd en alle artikelen waren mooi ingepakt.
Vlotte levering
Helemaal okee!
levering prima
Super vriendelijk, behulpzaam en betrokken. De groene mosterd gekocht als een belangrijk ingrediënt voor een sterren gerecht. Deze na lang zoeken gevonden bij Maastricht Store. Per mail gevraagd of ze er een snelle zending van konden maken, waar snel op werd gereageerd én alles is gedaan om te helpen. Het potje was op tijd bezorgd, en lekker, dus ik ben zeer tevreden.
goed
Prettige benadering en behulpzaam
Top bedrijf
makkelijk winkelen en snelle thuislevering
Fijne store. Netjes en overzichtelijk. Snelle afhandeling qua betaling bestelling en verzending.
Snelle levering en mooie producten.
Maastricht Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Maastricht Store heeft de volgende resultaten bereikt:
Maastricht Store
Kleine Staat 1
6211 ED Maastricht
pakje werd netjes verpakt op tijd bezorgd
Snelle levering, leuk ingepakt, top!
Mooi aanbod van artikelen en snelle service
Bestelling werd snel geleverd en alle artikelen waren mooi ingepakt.
Vlotte levering
Helemaal okee!
levering prima
goed
Prettige benadering en behulpzaam
Top bedrijf
makkelijk winkelen en snelle thuislevering
Snelle levering en mooie producten.
Maastricht Store heeft de volgende resultaten bereikt:
Maastricht Store