Majstra

Ann

Zeer vriendelijk, behulpzaam en rechtvaardig. Ik kan het mij niet beter voorstellen. Een terechte 10/10 voor Majstra wat betreft klantenservice.
Ons pakket, verzonden met Bpost, was nooit op...
Ons pakket, verzonden met Bpost, was nooit op bestemming toegekomen. Majstra heeft ons, zonder aandringen, en zonder extra kosten, een ander pakket toegestuurd. Top! Wij zijn alvast een super tevreden klant.

Liesbeth

Heel erg goed de dag erna al in huis.Omdat de verpakking wat was aangetast een kaart erbij gekregen.Dus goede service.

tom

Verkoop leuke camera.
Voor heel leuke prijs.
Snelle verzending

Dat ze mij geholpen na 1 jaar na aankoop.
Ook echt wel garantie geven.
Zoals in fysieke winkel

M. van Veen

Heel goed!

Klantvriendelijkheid en snelle reacties.

In sommige gevallen duidelijker info/handleidingen.

Heel goed

Goed verpakt en snelle levering

Marinus

Snelle service en komt afspraken na

Snelle service en komt afspraken na

HA van Schijndel

Goed en snel

Duidelijke communicatie

Leuke lipa tablet voor goede prijs gekocht met goede eigenschappen. Wat problemen ermee gehad, na contact nieuwe gekregen. Na wat problemen met de nieuwe deze terug gestuurd. Dit hebben ze goed en... Leuke lipa tablet voor goede prijs gekocht met goede eigenschappen. Wat problemen ermee gehad, na contact nieuwe gekregen. Na wat problemen met de nieuwe deze terug gestuurd. Dit hebben ze goed en snel opgepakt, ze hebben het probleem onderzocht en zijn met een passende oplossing gekomen ervoor.

Bereid met klant mee te denken en met oplossing te komen.

Klant altijd vriendelijk en met respect blijven behandelen ook via email.

M

Alles goed bezorgt maar er zit geen Nederlandse beschrijving bij zou gewoon erbij moeten zitten heel jammer verder alles oké

Snelle levering, mooie tablet voor een goede prijs. De meegeleverde cover was van een verkeerd formaat, binnen een werkdag een nieuwe (veel duurder) gekregen!
Goed opgelost!

Goede en snelle service.