Majstra

Goede service. Snelle levering

Bestelling zou op vrijdag wordt bezorgd maar werd de donderdag ervoor aangeboden.

Neen, wel snel.

Opmerking lezen.

Snel en goed

NVT

NVT

Cor

Begon niet goed omdat een defect product geleverd was. De service die daarna geleverd werd heeft dat meer dan goed gemaakt. Omdat de bestelde dash cam niet meer leverbaar was is er eentje met... Begon niet goed omdat een defect product geleverd was. De service die daarna geleverd werd heeft dat meer dan goed gemaakt. Omdat de bestelde dash cam niet meer leverbaar was is er eentje met betere specificaties zonder meerprijs geleverd.

Service

Test een refurbisshed product op goede werking voordat het verstuurd wordt. Dan kan je dit soort problemen af vangen.

S.stoter

Zeer snelle levering en goede verhouding prijs en kwaliteid

Via Bol.com een camera besteld van Majstra. Na bijna 2 jaar nam ik contact op met het bedrijf omdat de foto's niet goed werden opgeslagen. Toen direct een reactie en binnen 3 dagen een nieuwe... Via Bol.com een camera besteld van Majstra. Na bijna 2 jaar nam ik contact op met het bedrijf omdat de foto's niet goed werden opgeslagen. Toen direct een reactie en binnen 3 dagen een nieuwe SD-kaart gratis met de post ontvangen!

Snelle reactie, duidelijke antwoorden en snel klantgericht handelen!

Jacques Raskin

Levering was zeer snel.

Reactie tijd

Doe zo verder

Aan de hand van mijn internetbestelling kan ik eigenlijk alleen de website beoordelen en die was overzichtelijk en de knoppen werkten zoals verwacht. Toch sprak ik nog een medewerker omdat mijn... Aan de hand van mijn internetbestelling kan ik eigenlijk alleen de website beoordelen en die was overzichtelijk en de knoppen werkten zoals verwacht. Toch sprak ik nog een medewerker omdat mijn bestelling niet meer op voorraad was en mijn een alternatief werd aangeboden. Dit was een dag na de bestelling. Prima service!

Service, prijzen en assortiment

Maarten

Uitmuntende service. Ik heb hier een tablet gekocht voor mijn bejaarde ouders. Veel waar voor ons geld. Nadat de garantie verlopen was kreeg mijn vader het voor elkaar om het scherm kapot te... Uitmuntende service. Ik heb hier een tablet gekocht voor mijn bejaarde ouders. Veel waar voor ons geld. Nadat de garantie verlopen was kreeg mijn vader het voor elkaar om het scherm kapot te drukken. We konden toen tegen een kleine vergoeding een nieuwe krijgen. Toen de nieuwe kort daarna last krijg van een hardnekkige software-fout werd de tablet ruimhartig omgeruild voor een ander exemplaar. Echt super!

Service, communicatie en flexibiliteit.

Ik zou niet weten wat.

Ernst

Communicatie prima! Refurbished tablet gekocht. Viel technisch wat tegen. Kon het heel eenvoudig omruilen. Nieuwe tablet (ook refurbished) bevalt heel goed. Josip, nogmaals heel erg bedankt voor de... Communicatie prima! Refurbished tablet gekocht. Viel technisch wat tegen. Kon het heel eenvoudig omruilen. Nieuwe tablet (ook refurbished) bevalt heel goed. Josip, nogmaals heel erg bedankt voor de prettige en duidelijke communicatie en de goede service!

Prijs is aantrekkelijk. Communicatie. Service. Klantviendelijk.