8.9 /10

checkbox98% beveelt Makelaarsland.nl aan!

samuel h

Heel tevreden

Bruno

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Aankoopcoach niet aan te raden in deze markt

Antwoord Makelaarsland.nl

Beste Bruno, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de zoekfunctie en de kwaliteit van de woninganalyses. We waarderen dat je gebruik hebt gemaakt van onze aankoopcoachdienst. Zoals je zelf aangeeft, is het door de huidige woningmarkt moeilijk om de exacte koopsom van een woning te voorspellen. De hoge vraag en het zeer beperkte aanbod leiden ertoe dat woningen vaak ruim boven de vraagprijs worden verkocht. Hoewel onze makelaars realistische schattingen geven, hebben zij helaas geen glazen bol. Onze aankoopcoaches adviseren op basis van verschillende factoren wat een redelijke prijs zou kunnen zijn. In de huidige markt betekent dit vaak dat men moet overbieden om een woning te bemachtigen. Hoeveel men uiteindelijk wil overbieden, blijft een persoonlijke keuze. Wij helpen onze klanten door hen te begeleiden in het aankoopproces, zoals bij de onderhandelingen en het controleren van de koopovereenkomst. We pretenderen echter niet de toekomst te kunnen voorspellen. We coachen op basis van beschikbare informatie, marktontwikkelingen en de wensen van de klant. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om achteraf te zien dat een lager bod mogelijk was geweest, maar dit is een gevolg van de onvoorspelbare markt. Wij wensen je veel woonplezier in je nieuwe woning en feliciteren je met de aankoop in deze uitdagende markt. Met vriendelijke groet, Mitch Geurtsen

vd Meerendonk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord Makelaarsland.nl

Beste mevrouw Meerendonk, Bedankt voor je feedback en ik vind het heel vervelend om te lezen dat je teleurgesteld bent in Makelaarsland. Wij begrijpen in deze markt en na de hoeveelheid contact om er met elkaar uit te komen hoe teleurstellend en frustrerend het moet zijn om te horen dat het bod uiteindelijk niet wordt geaccepteerd. Daarbij wil ik wel graag benadrukken dat wij als makelaar er alles aan doen om het biedingsproces eerlijk en transparant te laten verlopen. Het klopt dat een mondelinge overeenkomst juridisch niet bindend is. Dit zou duidelijk gecommuniceerd moeten zijn door de betrokken aankoopmakelaar die voor jouw belangen opkomt. De verkoper heeft uiteindelijk de vrijheid om te kiezen voor het beste bod. In dit geval betekent het dat de verkoper voor een andere bieder heeft gekozen. Als makelaar moeten wij daaraan gehoorzamen en de belangen van onze klant voorop stellen. Ik hoop dat je snel een andere woning vindt die je succesvol kunt aankopen. Groet, Dieuwertje Spil

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb makelaarsland zowel positief als negatief ervaren. Mijn aankoopmakelaar was super behulpzaam en echt een top vent. Denkt met je mee, neemt alle tijd voor je en ondersteund jou goed bij het kopen van een huis. Het is alleen zo dat omdat het een groot online bedrijf is, je eerst andere medewerkers aan de telefoon krijgt. Van de meer dan 20 keer dat ik heb gebeld, valt het op één hand te tellen hoe vaak ik een aardige medewerker aan de telefoon heb gehad. Ik heb mij zelfs meerdere keren moeten inhouden om geen klacht in te dienen. Vandaag was de druppel, wederom zeer onaardige medewerker aan de telefoon gekregen. Ze komen chagrijnig en arrogant over. Als je een simpele vraag stelt is het eigenlijk al teveel gevraagd. Verder verloopt de administratie en communicatie intern volgens mij niet zo goed. Ik heb meerdere keren gehad dat ze zeiden dat een factuur niet betaalt was (wat wel zo was en ik had ook bewijs) of dat ze mij gingen mailen/bellen over dingen die ik allang geregeld en besproken had met mijn aankoopmakelaar. Aangezien ik gewoon fulltime werk en een huis kopen al heel veel tijd en moeite kost vooral in de huidige woningmarkt, heb ik dit als zeer negatief ervaren. Dit heeft mij veel tijd en energie gekost en als je dan ook nog zo'n onaardige medewerker aan de telefoon krijgt, loopt de emmer wel over. Mij lijkt het als online bedrijf juist zo belangrijk dat het eerste aanspreekpunt klantvriendelijk is. Eerst zou ik makelaarsland aanraden bij vrienden en familie, maar hierdoor ga ik dit niet zo snel doen, heel jammer lijkt mij...

Slecht

Antwoord Makelaarsland.nl

Beste meneer Hoog, Vervelend dat uw ervaring met Makelaarsland niet positief is. Het niet kunnen verkopen van uw woning heeft niets te maken met 'niet willen' of 'snel geld verdienen', maar met NVM-regelgeving waar wij ons aan dienen te houden. Wij kunnen en mogen namelijk geen objecten met agrarische bestemming verkopen, enkel objecten met een woonbestemming. Groet, Team Makelaarsland

Rik Zwinkels

Uw ervaring
Als koper van een huis verplicht om via Makelaarsland te kopen. Zeer slecht bevallen, zeker niet aan te raden en voorzichtig te zijn met dit bedrijf. Ze zijn voor de verkoop agressief om de deal erdoor te drukken en zitten kort op de huid. Tijdens de verkoop sturen ze je naar een notaris die niet mee wil werken, niet flexibel is (de nationale notaris) en helpen ze je hier ook niet bij. Na de verkoop sturen bellen ze niet terug op verzoek en heb je niets aan ze niet bij verborgen gebreken. Als verkoper denk ik prima door de lage kosten, als koper een nachtmerrie. Rik

A Hofstee

Ron Dodemont

Ben ontzettend blij met de keuze voor Makelaarsland, prettige samenwerking!

4.5

Liesbeth Zwartelé

Uitstekend!

Hans de Boer

SterSterSterSterLege ster

Tot nu toe zeer tevreden.

Uw ervaring
Er wordt accuraat gereageerd en ze zijn prima bereikbaar.

T. van der Laan

Snelle en duidelijke afspraken.

Laura Daanje

Goed tot nu toe.

Gerard

SterSterSterLege sterLege ster

Tot nu toe ben ik tevreden met de aangeboden diensten. Wat is mis is een brochure. Belangstellenden zouden een brochure van mijn huis krijgen, maar die heb ik nooit gezien.

Beste Gerard, Ik neem even contact met je op! Groet, Stefan

Geantwoord op

Makelaarsland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Makelaarsland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 juni 2013

Makelaarsland.nl

Makelaarsland is de grootste huizenverkoper van Nederland! Wij leveren de meeste complete dienstverlening tegen de laagste kosten.

Keesomstraat 16b

Slecht

Rik Zwinkels

A Hofstee

Ron Dodemont

Ben ontzettend blij met de keuze voor Makelaarsland, prettige samenwerking!

4.5

Liesbeth Zwartelé

Uitstekend!

Hans de Boer

SterSterSterSterLege ster

Tot nu toe zeer tevreden.

Uw ervaring
Er wordt accuraat gereageerd en ze zijn prima bereikbaar.

T. van der Laan

Snelle en duidelijke afspraken.

Laura Daanje

Goed tot nu toe.