Lindeman, wielhouwer

Wij zijn super, allert, geholpen door Makelaarsland.
Geen zin om alles te doen, uit handje werd dan ook zo over genomen.
Bijzonder ons paspoort over ons huis,
Super leuk om weg te...
Wij zijn super, allert, geholpen door Makelaarsland.
Geen zin om alles te doen, uit handje werd dan ook zo over genomen.
Bijzonder ons paspoort over ons huis,
Super leuk om weg te geven

Snelheid, vriendelijkheid en allertheidheid

Ton Visser

Communicatie gaat naadloos.

Zeer attent en ter zake kundig. Vriendelijke benadering

Vriendelijk en snel

Henk

Tot nog toe zijn wij erg positief over de werkwijze en samenwerking met Makelaarsland. De communicatie is eigentijds en effectief.

Uw ervaring

De mogelijkheid om zelf nauw betrokken te blijven in het gehele verkoopproces wordt door ons als erg prettig ervaren.

Wij denken dat de naamsbekendheid nog een aandachtspunt is. Ons...

Wij denken dat de naamsbekendheid nog een aandachtspunt is. Ons advies zou zijn, geef meer bekendheid aan Makelaarsland via de landelijke media.

Lies

Tot nu toe vind ik alles heel erg soepel verlopen en ben ik zeer tevreden

Uw ervaring

Vriendelijk en erg snelle afhandeling van alles

Zeer tevreden dankzij goede app en snelle werkwijze

Uw ervaring

Tot op heden zeer tevreden

Positief

snelle service

F.W. Stoekenbroek

Tot op heden goed.

Snel en professioneel

MI Casa

Ik ben aangenaam verrast. De samenwerking is prima. De snelheid van handelen is super. Alles wat ik zelf moet doen is duidelijk. Bij vragen kan ik altijd terecht .

Uw ervaring

De snelheid van handelen. Contact met makelaars en helpdesk is erg prettig.

Na onvoorstelbaar slechte ervaringen met "echte" makelaars, uiteindelijk besloten om "het" dan maar zelf te doen.
Makelaarsland stuurt een onafhankelijke taxateur langs om de waarde van het...
Makelaarsland stuurt een onafhankelijke taxateur langs om de waarde van het huis te bepalen.
Geen belang bij courtage. Een makelaar komt snel in de verleiding om een huis laag in de markt te zetten, waardoor dit snel verkocht wordt en dus ook even snel courtage kan worden geïncasseerd.
Zelf potentiele kopers rondleiden is prettiger, dan dat je je huis uit moet en lijdzaam moet afwachten

Korte lijnen. Goed afspraaksysteem