I.M.

Goede contacten.

Jelle van der Meer

Vanaf het eerste contact heb ik een prima gevoel over Makelaarsland (ML); alle medewerkers/sters functioneren samen als een homogene familie met dienstbaarheid in het vaandel. Ieder probleem kan... Vanaf het eerste contact heb ik een prima gevoel over Makelaarsland (ML); alle medewerkers/sters functioneren samen als een homogene familie met dienstbaarheid in het vaandel. Ieder probleem kan worden opgelost! Zelfs in contact met digibeten!

Uw ervaring

ML is tot nu een open en eerlijke organisatie met echte inzet door ieder daarbinnen om de verkoop te doen slagen! Zo iets voel ik altijd direct aan en ML heeft het!

Wij hebben jullie benaderd om ons huis te verkopen na goede ervaringen van vrienden van ons.

Uw ervaring

Snelle services, duidelijke communicatie, handige app en fijne samenwerking!

Marijke

Prima bedrijf.

Vlotte afhandeling
Duidelijke communicatie
Goede afronding van eerste proces

Wim van Helvoort

Prima, goede voorlichting en erg snelle afhandeling van vragen en opmerkingen. Vriendelijke mensen aan de telefoon.
Complimenten.

Uw ervaring

Snelheid van handelen valt op, efficiënt geregeld. Ook het inschakelen van de fotograaf ging snel en goed.

Visser

Tot nu toe is alles prima verlopen

Uw ervaring

ik heb nog niet echte ervaring met dit bedrijf

Sander van den Berg

Huis momenteel in de verkoop via Makelaarsland.

Uw ervaring

Goede, snelle, klantgerichte service. Prijs/kwaliteit is zeer goed.

Thijs Steensma

Soepel en efficient

Uw ervaring

Het is snel gegaan. Na eerste contact met Makelaarsland is het appartement binnen twee weken op funda gezet en staan voor vandaag de eerste bezichtingen gepland.

Tot nu toe goed

Heldere communicatie

Prettige en snelle samenwerking.