John Roberscheuten

Heel plezierig en zeer hulpvaardig

Alleen positieve ervaringen

Wil de Roos

Tot nu hebben wij goede ervaring met makelaarsland,komen alle afspraken na en goede informatie en tips

Uw ervaring

zeer snelle en concrete reacties

W.D, van den Bosch

Positief

Uw ervaring

Wordt correct aan afspraak gehouden

Maurice Moussa

Oplichtingspraktijken van Makelaarsland! Geen goed woord over deze manier van omgaan met mensen. Na de koop te zijn overeengekomen met de verkoper, na het hele biedingenspel te hebben meegemaakt en... Oplichtingspraktijken van Makelaarsland! Geen goed woord over deze manier van omgaan met mensen. Na de koop te zijn overeengekomen met de verkoper, na het hele biedingenspel te hebben meegemaakt en al 2x omhoog te zijn gegaan in prijs, werden we nadat de koopovereenkomst was opgesteld met bijstellingen en goedkeuring van beide partijen na anderhalve week, doodleuk om 5 voor 5 op vrijdagmiddag door deze oplichters gebeld met de mededeling dat de verkoper toch van de koop afzag omdat er een nieuwe bieding van 20.000 euro boven onze geboden prijs ( van al 13000 euro boven de verkoopprijs) was ontvangen!!! Ongelofelijk en dat terwijl de koop al mondeling en middels een opgestelde verkoopovereenkomst met ons was gesloten. Makelaarsland had de nieuwe biedingen gewoon aangenomen en is daar mee doorgegaan. Zodat zij zelf er meer aan konden verdienen. Wat een boeven, ga niet met ze in zee!

Waardeloos!

Silvie

Onze ervaring is tot nu toe goed.

Uw ervaring

Korte lijn qua communicatie. Er is eigenlijk altijd iemand beschikbaar.

Jasparina Saarloos-Zonruiter

Het hele team van Makelaarsland in één woord briljant👍🏻

Blom

Proces werkt goed als je zelf in staat bent om de bezichtigingen te doen. Fotoservice ook prima ervaren. Betaal geen percentage maar een scherp vast bedrag !

Uw ervaring

Goed advies. Snelle organisatie. Goede app!

Adelinde Struijs

Matig, weinig advies of respons. Ben in 9 maanden tjjjd 2 keer gebeld. Verder totaal geen service of advies.

Goede dienstverlening tegen een goede prijs. Heldere afspraken en goede ondersteuning!

Uw ervaring

De prijsstelling; het concept.