Tot nu toe een verademing! Het wijst zich allemaal vanzelf, veel en direct contact, eerlijke adviezen... ben zeer tevreden en heb er alle vertrouwen in!
Top tot zover
Klantvriendelijk door adequate informatie en snel handelen
Prima. Concrete adviezen
Uw ervaring
Ik vind de manier waarop de fotograaf te werk ging professioneel, prettig en efficiënt
Zeer goed. Elke telefoon ervaring zeer vriendelijk.
Uw ervaring
Heel erg geruststellend op ne gemak voelend.
Zeer korte reactietijd, communicatiekanalen goed op orde, neemt verkopende partij stap voor stap mee in proces
Uw ervaring
Communicatie zou valkuil kunnen zijn bij een makelaar 'op afstand'; het tegendeel is waar: uitstekend!!
Wij zijn zeer tevreden over de keurige behandeling welke wij van uw medewerkers hebben mogen genieten. Tevens zijn wij ook zeer tevreden over de hulp welke wij genoten hebben bij de voorbereiding...
Uw ervaring
De manier van aanspreken en kennis van het personeel is op hoog niveau, wat wij als prettig hebben ervaren.
Tot nu toe alles waargemaakt wat word beloofd.?
Uitstekend bedrijf: punctueel, klantgericht, prima backoffice, professioneel en zeer betaalbaar.
Uw ervaring
Het invoeren van gegevens in de website verloopt makkelijk; zeer goede adviezen hoe de woning te presenteren; deskundige taxateur; zeer goede fotoservice.
Heel goed
snelle acties, goed bereikbaar