Uitstekend: snelle deskundige reacties en uitleg.

Erna van der Wal

Tot nu toe een verademing! Het wijst zich allemaal vanzelf, veel en direct contact, eerlijke adviezen... ben zeer tevreden en heb er alle vertrouwen in!

Top tot zover

Klantvriendelijk door adequate informatie en snel handelen

Prima. Concrete adviezen

Uw ervaring

Ik vind de manier waarop de fotograaf te werk ging professioneel, prettig en efficiënt

C.J. Spee

Zeer goed. Elke telefoon ervaring zeer vriendelijk.

Uw ervaring

Heel erg geruststellend op ne gemak voelend.

Zeer korte reactietijd, communicatiekanalen goed op orde, neemt verkopende partij stap voor stap mee in proces

Uw ervaring

Communicatie zou valkuil kunnen zijn bij een makelaar 'op afstand'; het tegendeel is waar: uitstekend!!

Henk Verhoeven

Wij zijn zeer tevreden over de keurige behandeling welke wij van uw medewerkers hebben mogen genieten. Tevens zijn wij ook zeer tevreden over de hulp welke wij genoten hebben bij de voorbereiding... Wij zijn zeer tevreden over de keurige behandeling welke wij van uw medewerkers hebben mogen genieten. Tevens zijn wij ook zeer tevreden over de hulp welke wij genoten hebben bij de voorbereiding tot aan de daadwerkelijke te koop zetting op Funda.

Uw ervaring

De manier van aanspreken en kennis van het personeel is op hoog niveau, wat wij als prettig hebben ervaren.

J.B. Thomassen

Tot nu toe alles waargemaakt wat word beloofd.?

Marcel Oomen

Uitstekend bedrijf: punctueel, klantgericht, prima backoffice, professioneel en zeer betaalbaar.

Uw ervaring

Het invoeren van gegevens in de website verloopt makkelijk; zeer goede adviezen hoe de woning te presenteren; deskundige taxateur; zeer goede fotoservice.

Heel goed

snelle acties, goed bereikbaar