Nicky Meijer
- Sterke punten
- duidelijke uitleg
- Verbeterpunten of tips
- geen
97% beveelt Mallegrom Veiligheidsschoenen aan!
97% beveelt Mallegrom Veiligheidsschoenen aan!
goed
Zeer goed. Fijne persoonlijke behandeling en super survice!
Leuk
duidelijke site en makkelijk te bestellen
Uitstekend bedrijf!
Alles was duidelijk
Super geholpen en voor vragen snel bereikbaar. Ik had een te grote maat besteld, na een telefoontje hadden ze gelukkig die schoen in de goede maat toevallig nog liggen en ik vroeg of ik langs kon komen om hem op tehalen en dat was geen probleem. Toen ik daar was nam die ruim te tijd en kreeg ik nog veel informatie over werkschoenen wat toch wel handig is.
Top
Super service!
Mallegrom Veiligheidsschoenen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Mallegrom Veiligheidsschoenen heeft de volgende resultaten bereikt:
Mallegrom Veiligheidsschoenen
Weidelaan 39
3871PP Hoevelaken
goed
Zeer goed. Fijne persoonlijke behandeling en super survice!
Leuk
duidelijke site en makkelijk te bestellen