Theo Altman Caravan & Camper Service

Ik ben al jaren klant naar volle tevredenheid.

Klantvriendelijk,vakkennis

Van de Gucht Wim

Zeer vlotte dienst. En behoorlijk snel geleverd.

overzichtelijk en gemakkelijk te bestellen.

contact via WhatsApp mogelijk en niet lullen maar poetsen

Daniel / Zeeland Aanhangwagens

Goede ervaring met de webshop, altijd goed advies door medewerkers en snelle afhandeling.

snelle service
goed advies
groot assortiment
duidelijke benaming op webshop

Bericht aan koper wanneer er iets in backorder staat

1e ervaring en die is goed.

zie boven

zou het niet weten

Marco Wegerif

Prima bedrijf qua service en meedenken. Ik had een aantal onderdelen besteld waaronder BPW remtrommels en kegellagers. Per mail gevraagd om de kegellagers al in de trommels te persen. Was geen... Prima bedrijf qua service en meedenken. Ik had een aantal onderdelen besteld waaronder BPW remtrommels en kegellagers. Per mail gevraagd om de kegellagers al in de trommels te persen. Was geen probleem zonder extra kosten. Echter achteraf bleek dat de eerste trommels niet de juiste waren qua kegellagermaat. Mammuth belde mij met de info. Wat foto's e.d. van de oude trommels gemaild. Alles duidelijk en inderdaad ik had andere trommels nodig. Die moetsen apart besteld worden. Een paar dagen later netjes de juiste trommels in huis met ingeperste kegellagers. Super top!

Voor mijn online bestelling werd ik netjes terug gebeld om even e.e.a. te verifiëren. Dat is natuurlijk altijd goed.

Ik hou altijd wel van veel foto's per product (linksom, rechtom, onderkant, bovenkant). enz. En natuurlijk zoveel mogelijk informatie van het product. Misschien met een link naar de juiste... Ik hou altijd wel van veel foto's per product (linksom, rechtom, onderkant, bovenkant). enz. En natuurlijk zoveel mogelijk informatie van het product. Misschien met een link naar de juiste documentatie van de leverancier (BWP, ALKO, KNOTT, enz.)

devaere tom

goede prijs

datum en uur van levering

Prettige communicatie. Prima after sales.

Klantvriendelijk

Caravan Centrum Zwijndrecht

Wij doen jarenlang zaken met hen en zijn zeer tevreden

Ja

Ik weet het niet